Anneniz sizinle konuşmuyor mu?

Arkadaşlar merhaba sorum bu evet annem benimle konuşmuyor. Yani bir şey diyorum cevap vermiyor sizinkiler de böyle mi bir türlü bağ kuramıyoruz sanki evde istemiyor bence ama yapacak bir şey yok herkesin çocukları evde. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce ne yapmam gerekiyor. Okul uzadığı için mi böyle yapıyor sizce yoksa başka bir şeyden mi emin değilim ama evet okulu uzattım saçma sapan şeyler yaptım yanlış insanlarla takıldım ölümden döndüm resmen. Tüm bunlar için gerçekten çok pişmanım ama ne bileyim işte herkes gibi ben de yaşamak istedim. Elimde, avucumda hiçbir şey yok. Param yok, mesleğim yok herkes düzenini kurdu benim bir düzenim yok... Bir anne olarak siz ne düşünüyorsunuz. Annemle aramı nasıl düzeltebilirim ama gerçi hiç düzelmedi. Hep aynı gibi. Çok uzak sanki. Ben de hala 5 yaşındaki çocuk gibiyim kendime göre bir şeyim yok. Zorluktan başka hissettiğim bir şey de yok. İntihar ettim bir keresinde ve sanki her şey çok zor.. Allahım bana bir yardım eli gönder ne olursun. Başaramadığım her şeyi başarayım. Mutlu olayım gerçekten başka Bir şey istemiyorum. Konuşmaya bile mecalim yok ki ne yapayım. Oturup saatlerce ağlamak istiyorum çünkü içimde çok ağır bir yük var ve ne yazık ki aç kaldım. İnsan aç susuz nereye kadar yaşar? Onu da ben bilmiyorum Allahım. Söyleyeceklerim bu kadar umutsuzluk denizinde kaybolmuş gibiyim bir umut gönder..
Anneniz sizinle konuşmuyor mu?