Anneannem, çıplak dolaşıyorsun, o yüzden talibin yok diyor. Doğru mu?
2 ay
Anneannem, çıplak dolaşıyorsun, o yüzden talibin yok diyor. Doğru mu?
Şahsen ben açık kızlardan kaçıyordum. Çünkü korkutucu geliyor anne kelimesine uzak buluyorum açık kişileri. Ha açıklık var çıplaklık var onu belirteyim. Günümüzde açık ve kapalı sayısı çok azaldı. Giyinmiş çıplaklar ve giyinmemiş çıplaklar çoğunlukta. İkisinden de korkuyorum.
Anneannen kendi kuşağının bakış açısıyla konuşuyor 😊 Onun döneminde kapalı giyinmek “ciddiyet” ve “evlenilecek kız” imajıyla daha çok ilişkilendiriliyordu. Ama bugün birçok erkek için önemli olan karakterin, iletişimin ve ortak değerler 💫 Giyimin elbette etkisi olur ama talibin sadece buna bağlı değil. Kendin nasıl rahat ediyorsan öyle giyin 🧡
Cevap
22Cevap
Alakası yok arttik açık kapalı olayı yok kapalı olup da çok şey yapanı da var açık olup da kimsenin elini tutmamış da var. O algı yanlış bir algı
Anneanne tecrübesini konuşturmuş. Dinle onu.
Evet haklı kapalı eli ayağı düzgün bir kadın gelsin evleniyim
Evet doğru. Kimse motor istememez. Esc mi topluyoz başımıza.
Bak anneannen acik dememis ciplak demis, ciplak dolasiyosan esc gözüyle bakiyolar tabiki talibinyok
Niye hiç sevgilin olmadı mı sanki
evlenmekten bahsediyorum
sevgili oluyorsun sonra ayrılıyorsun genelde uzun süreli ilişkiden bahsediyorum, sakin olsana
çok saol düşünmen yeter
23
şimdi evlilik düşünmüyorum da şimdi öyle aklımdaki gibi birini bulsam 2 yıl sevgililikten sonra evlensem diyordum
Tabiki. Afedersin çok açıksan buna herkes yazar veya ortam kızıdır düşüncesi oluyo
Çıplak mı dolasiyorsun
Daha çok ilgimi çekiyor ve merak uyandırıyor
Aslında tam tersi olur
Yaşadığın şehire göre değişir bu
Annen saçmalamış
Anneannem
burada kapalı hanımlarda acaba kapalıyım diyemi bulamıyorum diyorlar
onlar saçmalıyor
İnsanların istekleri bitmiyor
Nasıl giyiniyosun ki
Kişinin düşünce yapısı ile ilgili
Yik oyle bir sey
çok buna inanmıyorum ya.. nasip , kıyafete bakmaz.
Hayır. Doğru değil.
Saçmalık
Ne alakası varsa
Doğru değil
dogru
sen hep tek kalcan gibime geldi
niye
oyle hissettim hicde yanilmam pek
Eğer ciddi biriysen sonu evlilik bile olur
Yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?