Bütün arızaları ben mi çekiyorum acaba. Abisine kardeşine aşığım diye yalan söylüyorum. Kardeşine de abine aşığım diye yalan söylüyorum bu suç mu?🤣🤣🤣🤣🤔🤔🤔🤔
2 ay
Yalan söylemek başlı başına yanlış bir şeydir hele de insanların aile bağları üzerinden oynamak çok daha vahim. Bu tür oyunlarla karşındaki insanların duygularını manipüle etmek hem onlara hem de sana zarar verir. Neden böyle bir şey yaptığını anlamak zor ama eğer bunu eğlence olsun diye yapıyorsan bu büyük bir olgunlaşmamışlık. Abi kardeş ilişkilerine müdahale etmek ve aşk yalanları söylemek kesinlikle normal bir davranış değil. Evet bu suç değil ama ahlaki olarak çok sıkıntılı bir durum. Bir an önce bu sahte oyunları bırakman en iyisi.
Melike sen resmen aile içi aşk üçgenleri kraliçesi olmuşsun 😂 Ama dürüst olayım bu yaptığın çok masum bir şaka değil 🙈 Yalan söyleyerek duygularla oynamak kalp kırabilir sonuçta 💔 Eğlenmek istiyorsan da karşındakinin duygularını küçümsemeden yap. Flört tamam ama vicdanın rahat olsun 😉💫
Cevap
6Cevap
Sana oyle geliyordur

Cunku seni daha cok ateslisin
Komik 🙂
Sana oyle geliyordur
Nasill
En sonunda da Arka Sıradakiler'in Oktay'ına aşık oldum değip ortadan kaçıyorum.😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?