Arkadaşlar merhaba ben 26 yaşındayım (e) kız arkadaşım 18 yaşında 3 aydır bir ilişki içindeyiz ve uzak mesafe olduğu için çoğu zaman baskıcı davrandığımı hissedebiliyorum ama bana her seferinde rahatsız olduğu bir şey olduğunda söyleyeceğini, şu anda bir sıkıntı olmadığını söylüyor, ilk günler yaşlarımızı bilmiyorduk ve birbirimizi tanıdıktan sonra bana kendince bir problem olmadığını ve istediğini, yaşın önemli olmadığını anne ve babası arasında 10 yaş olduğunu söyledi şimdi gelelim asıl meseleye;
Çoğu zaman çok iyi her şeyi haber veriyor, yazıyor, ediyor, soruyor ona nazaran ben de aynı şekilde davranıyorum, büyüklerimizden nasıl gördüysek o şekilde davranmaya çalışıyorum, birbirimizi sevdiğimizi, uzun süreli bir ilişki istediğimizi her seferinde ikimiz de belirtiyoruz ama bazen ben rahatsızlıklarımı belirttiğim halde yapmaya devam ediyor, ilk başlarda daha fazlaydı ama zamanla birbirimizi değiştirdiğimizi düşünüyorum, o mesela 7/24 konuşmak zorunda değiliz diyordu, ben bu alışkanlığımı değiştirerek ona alan vermeye çalıştım, aynı şekilde geç yazmasından ya da herhangi bir durumda bana haber vermemesinden şikayetçiydim, zamanla bunu da değiştirdi, artık birbirimizin isteklerine göre hareket edebiliyoruz, fakat bazen söylediğim bazı şeyleri takmıyormuş gibi hissediyorum, konuyu değiştiriyor, başka bir şey söylüyor, benim istediğim tek şey, ailesi bizi bilmediği için çok fazla iletişim kuramıyoruz, bazen sadece bana bir haber vermesi örnek veriyorum “Aşkım ailem bugün yanımda, çok fazla burada olamayacağım” bunu yazmak çok zor değil diye düşünüyorum, uzak mesafe olduğumuz için iletişim kurabileceğimiz tek yer telefon oluyor, bir önceki ilişkimde sürekli bir hesap verme hesap alma durumu olduğu için farklı bir durum olduğunda tuhaf hissediyorum, kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum, bunu yapmadığında bana tuhaf geliyor ve verdiğim değeri alamıyormuşum gibi hissediyorum, mesela dün konuştuktan sonra bu sabah için görüntülü konuşuruz vb gibisinden sözleşmiştik, ben de tamam erken uyanırım deyip iyi geceler diledim, sabah uyandığımda saat 9 günaydın mesajı attım ve beklemeye başladım ama saat 12 oldu ve ortada hiçbir şey yoktu, en son dayanamayıp aradım ve telefonu açmadı, sonrasında mesaj atarak “Arama, ben yazana kadar yazma, mesaja da cevap verme” diyerek ortadan kayboldu, bugün ailesinin yanında olduğunu biliyorum ama her seferinde bana bir haber vermesini istediğim için içim içimi yiyor,
örneğin geçmiş tartışmalarımızın birinde kıskançlık için bir tartışma çıkmıştı, benim önceki ilişkilerim toksik olduğu için içimde tutamadığım bir kıskançlık var, ne kadar yansıtmamaya çalışsam da “Aşkım sana güveniyorum ama böyle böyle olduğu için kendimi tutamıyorum, rahatsız olduğum şeyleri sana her seferinde söylüyorum, bundan sonra yapıp yapmamak sana kalmış” diyerek çekiliyorum, o da bana “Senin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum, etrafındaki insanlardan seni kıskanmam, tamamen senin hareketlerin ve karşı tarafa olan tavırların beni ilgilendirir” diyor
Ne yapacağımı bilmiyorum ve bu şeyler sürekli kafama takılıyor, kendimi rahat hissetmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer