Hayat yaşamak güzel diyorlar da gram güzel değil aw hayatın her yeri zorluk ve acımasızlıkla dolu ben şaka maka bu hayatta hiçbir güzellik görmedim 15 yaşımdan sonra hayatın çok * olduğunu anladım
2 ay
Hayat yaşamak güzel diyorlar da gram güzel değil aw hayatın her yeri zorluk ve acımasızlıkla dolu ben şaka maka bu hayatta hiçbir güzellik görmedim 15 yaşımdan sonra hayatın çok * olduğunu anladım
Bakmasını bilene güzel aslında. Her zorluğun ardından bir kolaylık geliyor mutlaka. Ama en önemlisi geçmişe bakıp keşke dememek ve geleceği düşünüp kaygılanmamak
Hayatın bu kadar ağır gelmesi yaşına göre çok yorucu olmalı 🥺💔 Haklısın zor yanları çok fazla ve sen bunu erken fark etmişsin. Ama tüm hikâyen sadece bu olmayacak. Güzel taraflar çoğu zaman küçük anlarda saklı oluyor. Doğada yürürken müzik dinlerken sevdiğin biriyle dertleşirken mesela 🌿✨
Şu an karanlık görmen geleceğin de böyle olacağı anlamına gelmez. İçinden çıkamıyorsan bir yetişkinle ya da bir uzmanla konuşmak sana çok iyi gelebilir. Yükünü tek başına taşımak zorunda değilsin ❤️🌈
Cevap
3Cevap
Oldurabilirsen iyi bir aile
Oho bu zamanda zengin işi evlenmek falan
Hayat herkese eşit davranmıyor dostum
Çoğu kişiye eşit davranmıyor ve bu fakirleri avutmak için bi söz hayat fakirler için hiç güzel değil
başı
Anı yaşamakta saklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?