hayatin tadini ckarmak icin ne yapmak lazim sizce ki sorunlar cok umrumuzda olmasin...?
Takmamak lazım her şeye öyle
Nasıl istersiniz (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence her olaya aşırı derecede takmamak gerek biraz gamsız olmak gerek yoksa kendi sağlığımız için iyi olmuyor. Bugün çok taktigin bir olay bir zaman sonra unutuluyor. Sen ise kendini yıprattığın ve üzdüğün ile kalıyorsun. sorumluluk sahibi olacaksın ama abartıya kaçmayacaksın.
Sorunların hayatına etkisi önemli bu hususta , çok etki etmiyor ise önemseme ama hayatına etki edecek bir sorun ise ortadan kaldırmak için en uygun yolu bularak sorunsuz bir hayata sahip olabilirsin .
özel olarak bi şey yapılması gerektiğini düşünmüyorum bence iş sende yani kafanda bitiyo her olayda mutlu olacak bi şey bulmaya çalışırsan hayata pozitif bakarsan bence mutlu olursun :)
her anın tadını çıkararak ve kendimizin ne kadar değerli olduğunu bilip bu değere yakışır şekilde yaşayarak
Cevap
16Cevap
Yalan olduğunu kabul edebildiğin zaman güzel olur...
kadim dostum bu yorumu biraz açmanızı dilerim,çok gizemli duruyor.
Üstad, yüzyıllardır egemen ideoloji çeşitli vaatlerle kandırdı bizleri.. Bir türlü kavrayamadı insan aslında bunun iktidara sahip olmak için uydurulmuş kelimeler topluluğu olduğunu.. Yalana alışan bir toplum nasıl gerçeklikte yaşayabilir ? Suskunluk sarmalı içinde kaybolup gidiyoruz resmen. Yalan olan vaatler topluluğu üst kademeden en alt kademeye doğru yayılıyor ve artık insan kendi içinde bile yalana olan bağımlılığını arttırıyor.. Kendini kandırmakla duygusal yıkımlara davetiye çıkarıyor. ->
Bu da insanın kendini mutsuz bir hale dönüştürmesinde kilit bir role sahip..
@soran ; senlik bir durum yok burada, çık aradan.. biz sohbetteyiz üstad ile..;)
yazdıklarını anlamadım ama sitem ettin galiba bana, aradan çık dediğim için.. espirili bir yaklaşımı anlarsın diye tahmin ediyordum.. sağlık olsun..
herşeyden önemlisi saglıklı olabilmek elimizdekilerin degerini bilmek ne olursa olsun birde herşeyi kafaya takmamak ondan sonra vu patlasın cal oynasın boş ver canım saglıklı ol yeter. iyi akşamlar.
Anlatıldığı gibi..
içimizdeki doyumsuzluk bitince de güzel olabilir...
istedikçe istiyoruz...
Hayat her zaman guzel gelemez, ne kadar takmamaya calissan bile. Uzuntusunu de sevincini de yasiyorsun. Ama takmamayi basariyorsan gercekten, takma.
Duygusalsin yapacak bir sey yok :)
Haha hadi ben de optum :)
geçmişe fazla takılı kalmayarak,
pire için yorgan yakma eylemini yapmayarak,
vs vs :)
o adama yakın durmak için tek bir yol vardır bunada Rock 'n' Roll derler
A diyorum bir kere yaşıyoruz ve omurde çok uzun değıl hayatını ıstedın gıbı yaşamak lazım herkes ozgur ozgurluk kadar guzel bırşey varmıdır?
aynen
Sevdiklerin varsa hayat güzeldir :) hayat sevince güzel.
Hayat sevdiğin kişilerle sağlıklı ve huzurlu olunca güzel
Sevdiğinle vakit geçirerek..
takmıcaksın bişeyi öyle körü körüne :)))
Hayatın her türlüsü güzeldir:D
B.. Çek bilgisayarın fişini :))
fazla ciddiye alinacak birsey degildir.
hayat sevince güzel olur..
Mantığını duygularının önünde tutarak.
Severek ve sevilerek hayat güzel olur.
Gelişine yaşamak lazım
fazla takmamak lazım.
hayat sevince güzel trilaylay:)
Hayatın ne olduğunu anladığımız an.
Takmamak lazım kendimiz için yaşıyoruz sonuçta.
sevildiğini hissettiğin zaman çok güzel oluyor :))
Herşeyi kafaya takmamak gerek
Hayatın temel felsefesi
iş olacağına varır. :D
Takmamak lazım her şeye öyle...
Takmamak lazım her şeye öyle
aaannnı yaşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar