Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır başkalarının ne taktığını önemsemem.
Ben o kişiye altın değeri veriyorsam, bu ikimizin arasında bir konudur.
Başkaları belki onu çok uzaktan tanıyordur, belki samimiyetleri azdır, veya belki para takanın maddi durumu o kadara el veriyordur.11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 birde karşındaki insana verdiğin değerin bir göstergesidir bu , ve gönülden geçirdiğin bir şeyin hesabı tutulmaz
En İyi Cevaplar
2 ayDüğünlere pek gitmem sevmem bizden giden olur bana gerek kalmaz amca çocukları evlenirken düğün işini bırakır benle uğraşır gelmem için aylar önce den fazla sese kalabalık dayanamıyorum basıyor beni galiba 🙄 düğün kadar saçma bir şey yok biraz bk çıktı sanki ülkede kız ile mi evleniyor ailesi ile mi biri bana anlatsın
00 Yorumla
Vallahi ben genelde gitmiyorum fakat gitsem bile ortama bakarım ilk önce kim ne takıyor Yani altın takan yoksa alsan bile altınımı cebimden çıkartmam 200 500 bin lira takar gelirim
12 Yorumla- 2 ay
Haha 🤣
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
2 ayGönlümden geçen ve gücüm yeten ne ise onu takarım.
Akrabalar ve elalem ile rekabete girmem.
Beni o rekabetin içine almaya çalışırlarsa o düğüne de gitmem.11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
2 ayHayır karşı tarafa verdiğim değeri gösterir bu beni ziyadesiyle mutlu eder guzum 🙃
11 Yorumla- 2 ay
İllaki öyle
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 2 ayİçime oturmaz hayır
00 Yorumla Oturmaz başkasının ne taktığıyla pek ilgilenmeye gerek yok kişinin gönlünden ne koptuysa o dur
11 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle 👍 gönülden geçirdiğin bir şeyin hesabı tutulmaz
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayYok oturmaz içime. Karar vermişim almışım çeyreği ve takmışım 👍 iyi olurdu yaa ; damadııın eşinin eski sevgilisinden bi çeyreeekkk😂😂😂
12 Yorumla- 2 ay
Haha dimi ama 😂
- 2 ay
😂😂😂👍
Niye içime otursun aksine havam olur. Devir ekonomi devri çeyrek takan kadın ağırlığını koymuştur zaten.😊😉
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍😂 bende öyle düşünüyorum
En yüksek banknot 200
Çeyrek kaç olmuş
Bi düğünde herkes para takıp ben çeyrek takarsam özel ilgi beklerim11 Yorumla- 2 ay
İki dilim pasta koyarlar mesela 😂
2 ayTek enayi benmişim diyerek cuk diye otururdu derinliklerime 🥹
25 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 yok ya oturmaz değer vermissinki almışsın gönlünden geçenin pişmanlığı olmaz zaten
- 2 ay
Valla bir hafta sonra falan gerekirse sünnet düğünü bile kendime yaptırırım ve özellikle onu çagırır kendime çeyrek taktırırım fkdkk
- 2 ay
Haha 😂 illa alırım diyorsun
- 2 ay
Dert olur ömür boyu 😂
- 2 ay
Peki 🤗😂
- Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
2 ayOturmaz. Sonuçta yeni bi yuva kuracak kişiye gidiyor. Helali hoş olsun derim😌
12 Yorumla- 2 ay
En güzeli de bu zaten, 👏👏 gönülden geçenin hesabı tutulmaz
- 2 ay
Aynen öyle😌
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Parasal konulara hiç takılmam ayrıca çeyrekte takmam bize yakışan büyük altın :D
11 Yorumla- 2 ay
Oooo harika 👏😂
Hayır canım niye otursun zaten o niyetle gitmiş benden çıkmış artık 😊
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok doğru 👍 bunu bilinçli ve isteyerek almış oluyoruz bu karşımızdaki kişiye verdiğimiz değeri gösterir
Hepsine Euro takarım hiç içime oturmaz. İnsanın gönlü bol olmalı, içinden gelmeli..
11 Yorumla- 2 ay
Tabiki öyle 👍🌸 bu karşındaki insana verdiğin değerin bir göstergesidir zaten
2 ayİçime oturmaz sonuçta altın takmış oluyorum
11 Yorumla- 2 ay
Ayrı bir havası olur 😂
2 ayTaktığım kişiye bağlı bu değecek biriyse düşünmem böyle
14 Yorumla- 2 ay
Değmeyecek bir kişi olsa altın almazsın ki zaten 😂
- 2 ay
Doğru tespit kesinlikle öyle😂
- 2 ay
Hı hııı 😂 gönlünden geçenin pişmanlığı olmaz zaten
- 2 ay
Aynen öyle değiyorsa içinden gelmişse düşünmezsin bile😂
2 ayE yani kişiye bağlı altın takıyorsam muhakkak kıymetli biridir üzülmem haha
11 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle 👍🌸 bunu bilerek alınmıştır zaten
Bana dert olur o günu sabah etmem yatakta döner dururum nasıl yaptım bu hatayı diyerekten 😂😂
11 Yorumla- 2 ay
Eyvah eyvah 😆
Düğüne gittiğimde herkes para taktı ama ben çeyrek taktım içime oturmaz. Helalı hoş olsun.
16 Yorumla- 2 ay
Ne güzel olması gerekende bu zaten 👏🧿
- 2 ay
Aynen öyle 👍🌸 birde takı evlenen çiftlere destek olmak amacıyla takılır bu insanı hem mutlu eder hem sevaptır
- 2 ay
Kimin
2 ayYok ben bilerek herkesten fazla bişey takmaya calsiyorm zaten☺️
11 Yorumla- 2 ay
En güzeli 👍 yuva kurana bir nevi destek olmaktır bu , bütçen neye yetiyorsa o ölçüde bir şey takmak gerekiyor milletle kendini yatıştırmak hoş olmaz
2 ayoturmaz, yuva kurana katkimdan dolayi asla pismanlik duymam.
12 Yorumla- 2 ay
Çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🌺
- 2 ay
Tesekkur ederimmmm💖🥰
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok abla bonkörüm ben takarım değerli biriyse helal olsun🌸
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle bende öyle düşünüyorum 👍🌸
2 ayYoo hiç umrumda olmuyor yakın zamanda evlilik ve bebe yapma planlarım olsa dağıtırım herkese ama evli değilim bebem yok kimseye altın takasım da yok 😂 😂 İnanılmaz yüzsüzüm de hiç utanmıyorum da ben mi diyorum tavşan gibi ş'eyapsınlar
07 Yorumla- 2 ay
Soru başkaymış pardon 😂😂 Ben kimseye yağmur gibi yağdırmam akrabalarımın ne faydasını gördüm yağmur gibi yağdırayım
- 2 ay
Hayır hiç sıkıntı yok 🙋 yoruma gelecek olursak insan değer verdiği kişiye altın alır bi ona verdiği değerin bir göstergesidir zaten ve bundan pişmanlık duymaz ya da kendini milletle yarıştırmsz diye düşünüyorum
- 2 ay
Değer verdiğim akrabama altın takarım ya hakedecek insan önce 😂😂 Biraz insan ayırmayı seviyorum sanırım valla umrum değil insan olsunlar da ayırmayalım 😄
- 2 ay
Akrabalar söz konusu olunca insan bir kere değil bin kere düşünüyor zaten 😂🤣hak eden bir iki anca çıkıyor
- 2 ay
Kesinlikle ya lise arkadaşım evlenmişti işe gidiyorum diye düğününe gidemedim evini de ziyaret etmeye vaktim olmadı. Utancımdan kızı arayamadım da bu soru bana onu hatırlattı vicdan azabımı alıp ufak ufak gidiyorum ben
- 2 ay
👍☺️🤗
- 2 ay
🌟✨⭐
Gizli Üye(30-35)2 aySamimiyete bağlı yakınımsa oturmaz cimri değilim.
Benim için önemli bir konu soruma gelirseniz sevinirim? 🙏
Herkes açık sözlü olsun! Yaşadığım olay evlilikte beni nasıl etkiler?
00 YorumlaŞişe şey otururmu çeyrek görünümlü gram takan bozdururken kuyumcu dedi gram takmışlar o kim bilinmiyor biz ona çeyrek takacağız 😂😂
13 Yorumla- 2 ay
Ben evlendiğimde de bana sahte çeyrek takmışlardi 🤣 araba almak için bozduruncaya kadar anlamamıştık , ama kim taktı meçhul
- 2 ay
Çok var öyle örnekler yaşayan insanlar
2 ayElbette. Aslında her türlü içime oturacağı için aslâ o maddî değeri yüksek bir şey takmam.
11 Yorumla- 2 ay
Peki 🤗😂
Acayip oturur hemde altin bu kadar pahali iken😃
11 Yorumla- 2 ay
Haha😂
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Günaydın 💕 ben çeyrek veya daha fazlasını takıyorsam eğer borcum var ki onu takıyorum. Kim bana ne taktıysa bende aynısını götürdüm ve bana aynısı geldi.
00 Yorumla
2 ayİçime oturacak ya da aklımın kalacağı birşeyi yapmam. Çeyrek takıyorsam samimi bir arkadaşım falandır zaten o yüzden asla içime oturmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı.
2 ayBenim içime oturmaz, çünkü bizim kültürümüzde takılan takılar sonra bize geri döner. Yani biz takıyı bir nevi borç olarak takarız... 😂
13 Yorumla- 2 ay
" The Kürdish Tradational "... 😂
- 2 ay
Kırşehir KURMANCLARI da öyle. Kırşehir'den selam olsun💚☀️ ✌
- 2 ay
Konya'dan Aleykümselam 🖐😁
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayGünaydın ablam 🌸
Para dururken niye çeyrek takacağım? İçime oturur, bu acı peşimi bırakmaz 😂😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
2 ayYakınlık derecesine göre takacsğım için içime oturmaz pek olması gereken buydu diye kendimi avuturum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 2 ayAksine herkes az taktı benim desteğim olsun yeni evli çifte diye düşünürüm. Sonuçta ben takarken o da unutmaz benim kardeşime ablama takar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yerinde değerlenen menkul takmışım, diğerleri zamanla değerini yitiren kağıt parçası.
Oturan benim içim olmamalı, bir yerde hata var :)00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
2 ayBen sadece ne yakınlarına çeyrek takarim
12 Yorumla- 2 ay
Çok değer verdiğin bir insan olması gerekiyor çünkü altın artık dudak uçuklatan fiyatta
- 2 ay
Aynennnnn😅
Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Taktıysam içime oturmaz
11 Yorumla- 2 ay
Olması gereken de bu zaten
- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
2 ayYok ya oturmaz, canımız sağ olsun 😂😂
12 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 oturacaksa ne demeye aldık ozaman degilmi
- 2 ay
Aynen öyle, her şeyde vardır bir hayır 😂
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayAksine hoşuma gider
13 Yorumla- 2 ay
Benimde öyle
- 2 ay
Bir de benim yetiştiğim kültürde altın sadece evlenene değil, evlenene, doğum yapana, iş kurana, askerden gelene, okul bitirene gibi gibi pek çok sebeple altın verilir. Ayrıca verilen altın geri beklenmez. Hatta harici bir sebep yokken bile maddi olarak sıkıntıda olduğunu bildiğin bir yakının varsa ona altın verirsin. Ailevi bağlarım pek güçlü olmasa da bazı geleneklerimizi seviyorum ve sürdürüyorum.
- 2 ay
Kesinlikle öyle çok güzel ifade etmişsin eline emeğine sağlık 🙏🥰👏👏
Aile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı. Gönlümden kopan içime oturmaz
11 Yorumla- 2 ay
Harikasın 👏👏 olması gereken de bu zaten
Taş gibi oturur hemde
14 Yorumla- 2 ay
Hayda niye ki 😂
- 2 ay
Haha 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayBenim 1000₺ nin o sırada bana bakışı 😅
11 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 alemsin he
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
2 ayBu altınlar zaten iadei ziyaret olmuyor mu?
11 Yorumla- 2 ay
Genel olarak evet olur
2 ayOturacak birine almam ahah
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 zaten değer verdiğin biri ki alınmış gönlünden geçenin pişmanlığı olmaz
Neden otursun almışım artık o kadarda yiğidim
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 gönlünden geçenin en olmaz zaten , değer vermişsin ki o alınmış
Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. Oturur tabi o çeyrek ne kadar oldu haberin var mı enayimiyim ben
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı. Kim ne takmış bakmam ben düğün deki kişiye göre alır takarım.
00 Yorumla
2 ayYok ya, ben o altını diğer insanları değil de takacağım kişiyi düşünerek takarım zaten.
00 YorumlaÇeyrek alıyorsam değeceğini düşündüğüm düzeyde yakın olduğum biridir. İçim acımaz o yüzden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u 2 ayÇeyrek takıyorsam kan bağı ile yakın olduğum bir kişidir muhtemelen, içime koymaz.
00 Yorumla Valla oturmaz ben takıyorsam değecek birine takıyorumdur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bana takmıştır o yüzden oturmaz. Veya takacaktır 😃
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayTabii içim cıııızzz eder🤣🤣
11 Yorumla- 2 ay
Bak yaaa 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayGeri isterim 😬...
18 Yorumla- 2 ay
Haha 😂 hemen yakasına yapis o çeyreği geri veriyorsun de 😂
- 2 ay
Yanlış verdim bu sahte başkasına vereceğim bunu derimm😄
- 2 ay
Ben evlenirken bana gerçekten sahte çeyrek takmışlardi , bizim haberimiz bile yok tabi , takii araba almaya karar verdik bozdurmaya götürünceye kadar , kuyumcu bu sahte dedi 😂 tabiki kimin taktığı meçhul düğün videosunu izlesek te anlayamadık çünkü çok çeyrek gelmişti
- 2 ay
Çok geçmiş olsun kötü bir anı olmuş hakkaten bulması çok zor olur onu takıp kaçmıştır hemen ordan 😄 gerçi bilemezsiniz ki sahte mi gerçek mi kesin görümce yapmıştır ya da kaynana 😄😬
- 2 ay
Haha 😂 bilmiyorum ki Kimin taktiği belli olmuyor ki anlaşılmıyor
- 2 ay
Kesin kaynanadir😂
- 2 ay
Kesin kesin yine bir sinsilik düşünmüştür 😄
- 2 ay
Bencede 👍😂🙈
Gizli Üye(18-24)2 aySeçimler ne zaman ki ben Türkiye dışında yaşadığım için bilmiyorum akrabalarımız orada seçimler daha yeni olmadı mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
2 ayHayır, içime oturmaz. İçimden ne geliyorsa ve gücüm hangisine yetiyorsa onu takarım.
00 Yorumla
2 ayOlur tabiki.
11 Yorumla- 2 ay
Hayda niye ki 😂
- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
2 ayEvet skslss
13 Yorumla- 2 ay
Hayda niye ki 😂
- 2 ay
Valla artık çeyrek gram çok oynuyor dolar euro takarım🥹🥹
- 2 ay
Ora, xsı öyle gerçekten altın takmak için çok kıymet verdiğin birisi olması lazım
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. oturur shdh
11 Yorumla- 2 ay
Eyvah eyvah 😆
🤣fena şekilde
11 Yorumla- 2 ay
Hadi yaa ciddimisin 😂
2 ayOturcaksa taknam zaten
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍🤗 o altın karşındaki insana verdiğin değerin bir göstergesidir zaten ve bunu bilerek alınmıştır , oyuzden gönlünden geçenin pişmanlığı olmaz
3 ay suren evlilik cocugu kocadan cikan kadin cok az tum takiyi mali alip bosar kadin kurus takmam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. A avam olur biğaaa 😏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
2 ayYakınlık durumuma bağlı
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne