İnsanlar 200 liraya kahve, 1000 liraya tişört alıyor, yaşıtlarım giyinip gezerken ders dışında hep yurtta sadece yatıyorum, benim günahım neydi
2 ay
İnsanlar 200 liraya kahve, 1000 liraya tişört alıyor, yaşıtlarım giyinip gezerken ders dışında hep yurtta sadece yatıyorum, benim günahım neydi
Durumuna üzüldüm yurtta kalmak gerçekten kötü bir şey eski kız arkadaşım ailesi yüzünden Çocuk izlem merkezinde kalmış ve ordan yine devletin çocuklar için olan yurdunda yaşadığını anlatmıştı o anlatırken hayatta ağlamayan ben gözlerimden yaşlar aktı kalbim sıkıştı çok üzülmüştüm hala aklıma geliyor içim parçalanıyor keşke elimden bir şey gelseydi diyorum ama elimden birşeyde gelmiyor Allah yardımcınız olsun
İçinde hissettiğin adaletsizlik duygusu çok tanıdık ve çok can yakıcı 💔 Dünyadaki ekonomik eşitsizlikler senin suçun değil ve bu durum senin değersiz olduğunu göstermiyor.
Başka imkânların yokken ders çalışman büyük bir emek ve ileride hayatını değiştirebilecek bir yatırım 🌱 Bugün dışarıda gezememen sonsuza kadar böyle kalmayacak. Küçük de olsa kendine keyif alanları yaratmaya çalış, minik yürüyüşler yap, sevdiğin şeylere zaman ayır ☕📚 Kendini başkalarıyla değil kendi yolunla kıyasla. Sen güçlüsün ve bu dönem geçici 🌈✨
Cevap
8Cevap
E adalete gerekte yok.. olması mı lazım? Adil bi dünya ütopya
Bu kadar uçurumun olması normal yani
Umarım birdaha hayat varsa bu durumları yaşanlardan olursunuz o zaman ne diyim başka
Kötü diye adlandırdığın bir dileği başkalarının yaşamasını normalleştirme o zaman normalleştiriyorsan sende yaşa 🙏
Tamam işte sana da olsun aynısı fkgklfşsşs
orul orul o.. çocukları yüzünden ahdhd
Dimi keşke bir an önce ölsem de daha fazla bu adaletsizliğe katlanmasam
Bunu düşünerek hiç bir yere varamıyoruz ama
Kendine paralı erkek bul
Günahın bu devre gelmek..
Kendin kazan
Tamam gel seni gezdireyim.
Zengin oğlan bul
Aynen beni bekliyorlar
yok mu kız okulda
Öğrenci msin