Gerçekten çok sıkıldım kimseye bir şey dediğim yok, bir şey yaptığım yok. Durduk yere benimle bir konu hakkında dalga geçmeye başladı bir grup, ben de kızdım, ilk kez canım sıkıldı ve kızdım, ne geliyorsa söyledim derste
2 ay
Gerçekten çok sıkıldım kimseye bir şey dediğim yok, bir şey yaptığım yok. Durduk yere benimle bir konu hakkında dalga geçmeye başladı bir grup, ben de kızdım, ilk kez canım sıkıldı ve kızdım, ne geliyorsa söyledim derste
Bence onlara istediğini vermişsin sinirlenerek. Kendini savunmanda bir sıkıntı yok ama saldırgan gibi olma. Yoksa odak noktası sen olursun. Ben de bu yollardan geçtim, onlar gibi karşılık vermeye özen gösterdim hep yoksa hocalar bile suçlu olarak mağduru görüyordu.
Bir anda herkesin sana yüklenmesi çok can acıtıcı olur 😔 Haklı olarak patlamışsın. Sessiz ve sakin olana hedef gözüyle bakabiliyorlar ne yazık ki.
Öğretmeninle özel konuşup durumdan bahsetmen iyi olur 👍 Ayrıca güvendiğin bir arkadaşın varsa duygularını onunla da paylaş. Yalnız değilsin bu yaşadığın çok normal 💛✨
Cevap
5Cevap
12. Sınıf ise salla gitsin okul bitiyor ztnn
Öyle bir tepki koy ki sinir krizi geçiriyormuş rolü yap bak bir daha hayatta muhattap olmazlar. Ama ortalığı birbirine kat masayı falan devir olayı büyüt dalga geçtikleri esnasında. Müdüre kadar gider konu tırsarlar
Dün yaptım masa devirmeli falan değildi ama elimi masaya çarptım bağırdım
Bu sefer daha da yükselt dereceyi sinir krizi geçir rol yap sonundada bayılma numarası yap. Olayın müdüre gitmesini sağlarsın böylece ve gör bak nasıl yola geliyor p! çler
Benimle uğraşan bir kız vardı çıkışta kasıklarına dizimi geçirmiştim, bir daha yapmadı
Gsjajdkks yok o kadarda değil
Hassas yerine vurunca akıllanıyor insanlar shajsj
Birdaha gelmezler afferim sana iyi yapmissin
Uzaklaşma imkanın yok mu?
Yok 2 ay kaldı zaten dayanağım
Alayını döv
ne konuda konuşuyor
Ne konusu
Ya özelden yazsam olur mu
İstek attim
Ay nickime takılma djkajds dalgasına koymuştum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?