Bütün Sınıfa Rezil Oldum?

Öncelikle adım Zerafet... profili öylesine oluşturdum soru sormak için yaş ve cinsiyet doğru değil kafanız karışmasın... Neyse evdeki bir takım işlerden dolayı perşembe akşamı uyuyamamıştım saat gece 12yi geçti ve artık cuma olmuştu benim sabah 7de okula gitmem lazım ancak hala uyuyamamıştım... sonunda gece 4:20 gibi uyumak için yatağıma doğru gidebildim. 3 saatten daha az bir uykuyla da okula gittim... o kadar uykulu, o kadar bitkin ve kızgınım ki karnımı doyurmak yerine 1 elma yedim çıktım... elma da özellikle aç karna yenince gaz yaptı haliyle. Neyse ben en arkada duvar dibinde oturan yaşayan ölüyle anlaştım ve uyumak için onunla yer değiştirdim. Bir güzel uyudum uyandığımda ise önce yan sıradaki bir kız arkadaşım bana bakıp gülmeye başladı, ne oldu yaa çok mu uyudum gibisinden saçmalarken hemen önümdeki 2 aptal erkek kahkaha atmaya başladı ve teki ne yedin sen dedi o an gerçekten uyurken gaz çıkardığımı anladım ve birisinin şaka demesini bekliyordum resmen. Direk o kız arkadaşa döndüm ve ne diyor bunlar dedim yanıma oturup 'uyurken ard arda kaçırdın ses pek ilgi çekmedi ama kokunca bayaa güldüler' dedi. Aslında onada çok kızgınım uyanınca bana gülerek bakması gerçekten dokundu. Neyse o an sınıfın yarısı bana odaklanmış haldeydi, ya kaç yaşındasınız çocuk musunuz anlamıyorum nedir bu dikkat dedim ve çantamı alıp sınıftan çıkmak için kalkarken ayağım sıra ile masanın demirleri arasına sıkıştı az kalsın düşüyordum yandaki sıraya tutundum ve bir kaç kişide o yüzden güldü... Allahın malları. İnanır mısınız bunların verdiği utançla bekçi kulübedeyken direk koşarak bahçe kapısından kaçtım. Okulumu değiştirmek istiyorum kesinlikle o aptalların alayına katlanamam. Yarın okul var ve ailem dediklerimi ciddiye almadı güldüler ve ne olacak dediler. ÇOK SİNİRLİYİM. Yarın okula gidiyorum diye çıkıp 8 saat bir yerlerde takılmam lazım ama bu böyle gitmez ne yapıcam yardım edin.
Bütün Sınıfa Rezil Oldum?