4 buçuk yıl önce bir çocukla sadece 3 ay konuştuk, kısa süreli ve arkadaşça konuşmuştuk, bir kez görüştük 5 dk ama arkadaştık o zaman 15 yaşındaydım hiçbir şey yoktu sonra engelledim aradan zaman geçti şu an 20 yaşındayım başka biriyle konuşuyorum ama onun çevresinden biri birden benim adımı geçmiş ve eski konuyu açmış o da bana daha önce tanıştınız mı diye sordu ben de panikle hayır dedim hiç tanımıyorum dedim
Aslında çok ciddi bir şey yoktu sadece kısa bir konuşma ama şimdi kendimi kötü hissediyorum çünkü yalan söyledim ve her an gerçeği öğrenebilir diye korkuyorum özellikle birileri görür ya da anlatırsa diye
Sizce şimdi gidip her şeyi açıklamalı mıyım yoksa geçmişte önemsiz bir şey olduğu için hiç açmadan devam mı etmeliyim?
Söyle
Söyleme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum vicdanını rahatsız etmiş ve bu zaten ne kadar dürüst biri olduğunun göstergesi 💛 Panikle yalan söylemen çok anlaşılır bir şey ama içinde kalmış belli. Bence gidip sakin bir dille “O an panikledim ve doğruyu söyleyemedim” diye açıklaman en rahatı olur. Güven ilişkisi için dürüstlük hep kazanır 🫶✨
Anket: Söyle ✅