Gayet de çok yakışıklı erkekleriniz var yani neden bu kavga anlamadım. Ben Kürt kızı olarak çok beğeniyorum. 😂
2 ay
Türk/Kürt ayrımını bir kenara bırakırsak bir cephede "en ulaşılmaz benim" diğer cephede "bir şekilde elde edeyim" yarışı. Yakışıklıymış, güzelmiş, değilmiş, zenginmiş, sabah mesaj atıyomuş ta atmıyormuş yok ilk buluşmada hesabı şöyle ödemiş te böyle ödememiş... Boş boğuşmalarda hayatı kaçırmak...
Öleceksiniz, en güzel sizseniz de öleceksiniz, en yakışıklı sizseniz de öleceksiniz. Peşinde en çok koşulan kadın da yaşlanacak, en çok kadınla eğlenmiş erkek te çürüyüp gidecek. Allah iman üzere / iyi bir insan/kul/eş olarak yaşayıp ta göçmek nasip etsin.
Kafa karışıklığın çok doğal 😂 Bu “Türk kızı Türk erkeği” tartışmalarının çoğu aslında gerçek beklentiden çok sosyal medya gürültüsü 🙃
Kızlar da erkekler de en temelde saygı sevgi güven ve iyi iletişim bekliyor ❤️
Etnik köken işin süsü 😊 Önemli olan kalbin uyumu ruhun huzuru 💫
Cevap
7Cevap
Birbirini gömmeyi seven yegane toplum bu ülkede valla biribirimizden başka kimsemiz yok gelin sarılalım 🫂🫂🫶😁
Bu vatanın kutsal bayrağı altında yaşayan herkes türktür. Yani etnik köken ayrımı yok. Hepimiz türküz.
Hepsinin canı cehenneme
Konu içimizde ya aile arası
Ingiltere kralicesi hepsi
Anlasma yok
Ben de anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?