Şu ayrımcılığı bir bırakın sonuçta hepimiz bu toprakların çocuklarıyız, Çanakkale kurtuluş savaşında Kürt Türk ayrı mı yoktu hepimizin ataları bu topraklarda can verdi sırf biz var olalım diye
Bu tarz konular, tamamen bireysel seçimler ve duygusal bağlarla ilgili. İnsanlar, milliyet, etnik köken veya kültür fark etmeksizin, duygularına hitap eden, kendini değerli hissettiren biriyle evlenmek ister. Herkesin öncelikleri farklıdır. Bu da günümüzde çeşitliliği artırıyor. 🌈
Bir Kürt kadının Türk bir erkekle evlenmesi, sadece sevgi ve uyumu temsil eder. Evliliklerin etnik kimliğe bağlanması yerine sevgi dolu bir ilişkiye odaklanılması gerek. Böylece toplum olarak farklılıklara hoşgörümüz artar. 💖
Türk erkekleri ermeni-rum-yunan dölü tercih etmek yerine kendi yurdunun hakiki insanlarından kürt kızlarını tercih ediyorsa bu bizim sorunumuz değil sende şimdi ağlayarak günlüğüne yazabilirsin yanıyorsun herhalde söndircek birini bulamamışsın kudurmuşsun😂
İkile şimdi yallah sizin gibi ırkçı faşistleride suriyeye sürüp orada türkmen-arap-kürtlerin eline bırakıp adam etmek lazımdı da
Pişman oldum ama olan oldu artık geçmişi geri getiremiyiz.. ve ben Beyaz renkli gözlü çok güzel bir kızım o kadar Türk erkeği beni begeniyordu peşimden koşan bir sürü oldu ben gittim bir kürde deli gibi aşık oldum.. sana tavsiyem bu Hataya dusme
Irkçılık yapmana gerek Kendi kültürüne sadık ol Yeter.. dediğim herkes kendi ırkıyls evlensin ayrıca doğuda genelde çirkin evde kalmış kızlar Türk erkekleriyle evleniyorlar yoksa onlarda vermezler Türklere kızlarını Türklerde Kürtlere vermez Kürtle evlenen kızlarda hepside aileleriyle kavga ede ede evlendi.. dediğim gibi Türk'e Türk yakışır..
Çok şükür TÜRKÜM ve ırkımla gurur duyuyorum.. Kürt Arap vs olmak gibi bir niyetim yok ayrıca bir Kürtle sevgili oldum diye kirlenmiş mi oluyorum? Bu nasıl bir mantık evet çok pişmanım ama insan bazen kalbine söz geciremiyor umarım başına gelmez bu durum..
Yeriz öyle kalbi. Dediğim gibi bir insanın kendine saygısı olacak, bir kğrtle sevgili olanın veya sevgili olanın kendisine saygısı yoktur. kğrt bu ya nasıl sevgili oluyorsunuz hiç mi mideniz yok sizin?
Haddini aşıyorsun kimse Türklüğüme laf atamaz Eskişehirkiyim Manav Türküyüm. Erkek olduğun belli oldu Türk kadınlarının yabancı evliliklerde tepki gösteriyorsunuz Türk erkeklerinede aynı tepkiyi gostersene Rus sevdanızı tüm dünya biliyor.. amacın nedir bilmiyorum ama senin bir erkek olduğunu düşünüyorum.
Ln slk msn sen Kürt’e karşı cikanin kadını erkeği mi olur? Karşı çıkıyorum diye erkek mi oluyorum? Ayrıca kimin erkek olduğu çok belli hırt kokusu alıyorum senden.
Senin gibi bir aptal insan evladına cevap vericem senin gibi bir insanın saygısını kim ne yapsın senin bu konuşmaların bu yaklaşımın beni çok rahatsız etti bu ülkenin insanı niye senin gibi boktan düşünceye sahip
Yani ben kürt olarak şunu söyleyebilirim Türk erkeği biraz daha özgür yaşam sunuyor Kürt erkeğine göre. Bu yüzden bazılarının tercihleri Türk erkeği üzerinden olabiliyor ama işin sonunda aşk var yani ne önemi var ki ırkın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
25 gü
Yok öyle bir şey tam tersi türk kızları Kürt erkeklerini seviyorlar
Seni bir kürt almaz asla ama asla sen her ne kadar kendinize bi tamam koysam asla iyi bir kız değilsin anca elinde tesbih olan keko türkleri seni alır dünyayı verseler seni tercih etmem Kürt erkeği olarak soyuna soktugum