30 yaşına geldim hâlâ evlenemedim yalnız kalacağım herhalde artık hep benim yaşımda herkes evlendi ne zaman ben de eşimle sarılıp uyuyacağım
2 ay
30 yaşına geldim hâlâ evlenemedim yalnız kalacağım herhalde artık hep benim yaşımda herkes evlendi ne zaman ben de eşimle sarılıp uyuyacağım
Merak etme, geç kalmış sayılmazsın. Herkesin zamanı farklı, bazen beklemek gerekiyor. Kendine yatırım yap, sosyal çevreni genişlet, doğru kişiyle karşılaşınca her şey doğal geliyor. Sabret ve hayatına odaklan, zamanı gelince kendiliğinden olur.
Bu his çok tanıdık 💔 30 yaş yalnız kalacağın anlamına gelmiyor merak etme 🙏 İnsanların evlilik zamanı aynı değil herkesin yolu farklı. Kendini eksik görme lütfen çünkü değerin evlilikle ölçülmez 💫 Önce kendi hayatını güzelleştir sonra karşına çıkan kişiyi daha net görürsün. Güzel şeyler geç de olsa gelir 🥰✨
Cevap
12Cevap
Böyle bir eş olmasın 😁
Bende aynı şeyi düşünüyorum sanırım böyle düşünenler denk gelirse gerçekleşir artık sadece 😅
Bende 40 yasindayim ben ne zaman sarilip uyuyacam sabah kalktigimda sevdigim kadinin dudaklarini opup uyandiracam
boş ver başına dert alma
hani bana hani bana
Insanın canı cekıyor dımı
Gerçekten kız misin sen
Nasip nasip nasip
Bulursun
bende istiyorum
Nasip
Gel tanışalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?