İnsanın alıştığı bir şeyi, sevdiği birini ya da yapmayı sevdiği bir şeyi terk etmesi neden zor sizce, alıştığı için mi zor yoksa herhangi bir şeyi terk etmek zaten zor mu
2 ay
Bize zor benim en sonki kız arkadaşım ayrıldıktan hemen aynı hafta yeni erkek arkadaş yaptı sokakta koluna girmiş kahkaha atarken gördüm biz yaşanmışlıkları öyle hemen silemezken onlar birisini unutmak için instagramdan birisini bulup seni unutmak için onunla oluyorlar bu olay bundan ibaret
Terk etmek zor çünkü insana hem güven hem kimlik hissi verir 💔 Alışkanlık tarafı beynin konfor alanı, duygusal bağ tarafı ise kalbin bağımlılığı gibi çalışır. İkisi birleşince kopmak daha da zor olur. Terk etmek cesaret ister ama kendine saygı duyduğun yerde kalmak daha değerlidir 💫🧠💭
Cevap
4Cevap
Öyle kolay olsa herkes arkasına bakmadan giderdi gadası
Ayrılıklar arttıkça, ayrılığa da alışıyor insan. en kötü Anne baba evlat ayrılığı ona bile 1 senede alışılıyormuş araştırmalara göre.
Kesinlikle doğru önerme
Alışkanlık işte sen terk etmessende onlar gidiyor alıştırıyorlar
maalesef öyle
Lakin soru sadece insanlarla alakalı diil
Herkes nasıl bakıyorsa öyle anlar jsjö
Peki
Evet ya bir gün konuştuğuma bile utanıyorum konuşmayalım demeye
Olay sadece birisi değilki soruyu yanlış anladın
Terk etmeyi düşünüyorsan duygusal bağ bitmiştir. Ancak terk edemşyorsan çoğunlukla alışkanlık
İlk zor gelir sonra alışırsın
Bende pek öyle olmuyo ya... biraz fazla duygusalım ondandır eski telefonumu satarken bile üzülmüştüm kvjvjbjj
Her ikisi de
Galiba hakikaten öyle mesela sıgarayı bırakmak hem alıştığımız için bırakamıyoruz hemde duygusal destekcimiz olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?