Arkadaşlarım gruba atmamış o zaman diyor. Ben bu sefer nee diyorum daha çok yükseliyorum.
Ha Ben karistirmisim pardon deyip gülüyor.
Hocam evli ve küçücük bir çocuğu var.
Ona rağmen benimle sürekli flört ediyor. Ben buzdolabı gibi dursam da kendini bana bir şekilde pazarlıyor. Nereden tutarsa artık. Bu sefer de kanacağım hoca yalanları söyleyip beni sinir ediyor.
Cevap
13Cevap
Derdi belli ssni kandırıp bir şekilde aklına kanına hayallerine fantezilerine girip seninle sevisecek
Sonra da kenara atar
Orasını bilemem ama kariyi bosayip seni almayacak fakat sen ne istiyorsun o onemli
Ya bak dediği her şeyi ciddiye alıyorum. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.
Sonuçta ödev bu yani
Daha önce dediğim şeyleri aklind aturup bana kullaniyor
İşte seni manupule edip kendine bağımlı kılmaya çalışıyor hele sevistikten sonra sen hiç kopmazsin bence
Eyvah. Nerden biliyor bunları
Tecrübe diyelim sen daha toysun
Gitsin karısıyla yapsın a. mk
Sen daha citirsin ona göre işte
Ben açıkçası onun ilgisini kullanmayı düşünüyorum
Bana yardımcı olur musunuz.
Nasıl onu kontrolüm altına alırım.
yani nasıl desem biraz sıkıntı olabilir cunku sana ilgisi var fakat ögrencisi oldugun için bir sıcak bir soguk yapıp manüpüle edecek ve sen artık onu isticeksin
Kontrolü benim elime almam. Lazım. Aslında çok da öğrencisi sayılmam. Sadece bu sene öyle oldu
Bu sene bu kadar çok ders denk geldi. Staj yerinden zaten
O bana vurmadan ben ona vurayım
dişil enerjini kullanmadan hiç birşeyi ele alamazsın cunku evli ve bir ilgiye ihtiyacı yok
dilersen dm den konusuruz
Dişil enerji kullanırım ok. Başka?
Nasıl ilgiye ihtiyacı yok ya
Ya neden cevap vermiyosun
cevap verdim ya:) ilgiye ihtiyacı yok tabi evde var zaten öyle biri cocugu ailesi arkadaşı sen daha cok cinsel dürtüsü olacaksın
Ama O ezik biri
Onu boşanma aşamasına getiremem mi
açıkcaı söylyim de sende rahat et o seni skkmeden seninle bisey yaşamadan seni anca böyle oyalar konuşur cekilir felan filan
Tamam işte onu diyorum. Ben vermeden aklını ele geciriyim
Yani beni düşünmeden edemesin.
tamam d yine olay dönüp dolaşır yalnız kalıp biseyler paylasmaya ya da mesajlaşmaya bakar
Ee kontrol hep bende olir
Tutarım kendimi. yav he değilim heralde
S. Lak değilim yani dnnsjs
Üniversiteden gitmeden seni baştan çıkarmak istiyor
Hocanın öğrencisine yavsamasi uyğun birsey değil zaten. Sende yüz vermelisin
Ezik bir tip. İstenmeyen yere salça olsn gereksiz.
Nasıl yani
Amacına ulaşıncaya kadar devam edecek
Ya zaten çok sık görmüyorum iki haftada bir.
Tamam işte o zamanda bütün zamanı kullanıyor önemli olan senin düşüncen ne
Ben bi şey yaşamak istemiyorum.
O zaman mesafe koy ve tepki göster çünkü sen bişey yapmadıkça o da devam edecek ya da istediğini alana kadar öyle flörtöz git yani nasıl olacaksa artık
Tm
Kullanacak seni
Sınır koy knk uzaklaş bu kadar basit
Vuracak sana. Kaç ya da devam
Üniversite mi
Evet
Bu dönemden sonra bidaha görecek misin peki kaçıncı yılın
Son bir ay kaldı.
Umursama o zaman yüz verme yeter. Zaten bidaha gormeyeceksin
Evet. şu an hiçbi olumlu cevap vermiyorum ona
Zaten adam evli olumlu cevap versen kendi başına iş alırsın boş ver bitince de kurtulursun
Evt
hocanı değiştir
Kullanmak istiyor seni
yapalım
Ben yapabilirimm
Vayy ibine vayy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evli ve çocuklu biriyle böyle bir yakınlaşma seni hem kırar hem de yıpratır 💔 Ona kızgın olman çok normal çünkü seni kandırmaya çalışıyor ve saygısızlık ediyor.
Bu adama kesin ve net bir sınır koyman en sağlıklısı 🙅♀️ Numaranı engelleyebilirsin uzak durabilirsin. Kandırılmaya değil hak ettiğin gerçek ilgiye odaklan 🧡✨