Eski sevgilimin kardeşi bana abimi affetme diye yazdı, sizce niyeti ne olabilir?

9 aylık ilişkim vardı, beni ailesi ile tanıştırdı falan. Ailesi de kendisi de çok iyiydi o zamanlar. Amca oğluyla aynı otelde çalışıyorlar mesela zaten beraber büyümüşler. Onun eşi de aynı öz ablası gibiydi hani kendi öz kardeşinden mesela daha çok araları iyiydi amca oğlu ve eşiyle. Amcaoğlu otelde müdür, kendisi şef, ben de orada animasyondaydım. Neyse ayrılalı 3 hafta oldu, aldattı beni. Ben de öğrenince haliyle ayrıldım.

Sonra amca oğlu (amca oğlu benim müdürümdü) beni işten çıkardı.

Ben tekrardan memleketime döndüm falan. Neyse dün gece kız kardeşi bana şunu yazmış;

Abla merhaba ben ****'nin kardeşi Aydilek.

Sana yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ben abilerim adına özür dilerim.

Ben abimin zaten güvenilmez biri olduğunu biliyordum ama abimle benim aramızda fazla abi kardeş ilişkisi yoktur, o beni hiç umursamaz ailede fikirlerimin önemi yoktur, hani o zaman sana bunu söylesem belki çok yanlış anlaşılırdım, belki kıskanıyorsun bile derdiniz. Özür dilerim fakat demedim o yüzden hiçbir şey.

Ama seninle aynı şeyleri yaşadım emin ol ne hissettiğini ne düşündüğünü çok iyi biliyorum.

Abimle Annem konuşurken duydum güya pişmanmış abim... Abla seni sadece uyarmak istiyorum eğer "pişmanım" gibi falan sana yazarsa sakın abimi affetme.

Uyarımı yanlış anlama ama benzer şeyleri yaşamış biri olarak ben seni uyarıyorum. Hani bunu istersen bir dost tavsiyesi, istersen senden yaşça küçük bir kardeş tavsiyesi olarak gör, istersen hiç beni kâle bile alma.

Ben sadece senin iyiliğini istedim. Bir ihtiyacın olursa istersen bana ulaşabilirsin bu zaten benim kendi numaram. Tekrardan özür dilerim her ikisi adına. Umarım çok daha mutlu olursun.

Xper seviyem yetmediği için mesajın ekran görüntüsünü atamıyorum ama neden böyle yazmış olabilir

Çok duygulandırdı da beni kardeş 22 yaşında gencecik bir kız.

Zaten aile arasında çok fazla sohbeti muhabbeti yoktur benim gözlemlediğim kadarıyla bu durum. Hatta o zaman erkek arkadaşıma sorduğum zaman o öyledir falan derdi ama bilmiyorum, şaşırttı beni

Eski sevgilimin kardeşi bana abimi affetme diye yazdı, sizce niyeti ne olabilir?