Merak ediyorum zihniyetinizi yani kadın ne yapmışsa sizin evlilik kategorinize girmiyor genel olarakkk
2 ay
Merak ediyorum zihniyetinizi yani kadın ne yapmışsa sizin evlilik kategorinize girmiyor genel olarakkk
Cevap
6Cevap
Cinsel herhangi bir şey yaşamışsa, uzun süreli ilişki gecmisi olmuşsa , cok fazla kisiyle sevgilisi olmuşsa, madde bagimliligi varsa (alkol dahil), gece hayatı varsa birinin gecmisinde kleopatra olsa kapı şurada diyim ben sana
Cinsel herhangi bir şey ne mesela en ucundan sarılıp opmesi de mi
Sarılmak hadi neyse de öpmek falan no olmaz yani. Ben takıntılı bir insanım
Sen yaptın mı
Yapmış olsam takmam ki
Bazı erkekler yaşayıp yaşamamış istiyor da
İster de olur mu bilemem
Senin gibi düşünenler uresin ya bak yapmamış olup takılana saygım sonsuz ama her b@ku yiyip evlenince bakire olsun diyen erkekler var
Yani konuşmasından hareketinden herkes anlasılır bir yerde ya. Ya da sosyal cevresinden. Ne bileyim mesela efendi iyi bir ailesi, arkadaşı olan bir erkeğin ben daha böyle kötü davranislara sahip oldugunu görmedim. Ha insan beşer şaşar ama büyük hatalar yapmaz. Tabi bu benim düşüncem. Allah şaşırtmasın
Evet beşer şaşar belki bi hata olur pişman olur ama böyle abartı büyük şeyler de bilip istenerek yapılıyor zaten mesela cinsel iliski veya müstehcen fotoğraf atmak falan
Onlar işte baştan kural hatası😂😂
Elekten ilk elenecek olanlar
Haklısın vallahi
Kendide oyleyse takilabilir de kendisi herseyi yapiyo kadina gelince kotu oluyo.
Aldatan kadının geçmişi kirlidir benim için. Onun dışındaki her şey kabul edilebilir
cift rakamlara ciktiysa sayisi yeri koynum degil sokaktir 🙃
Oha uçtun sende ahahaha sadece ergenken opusmus olan ben acaba abarti diye mi dusunuyodum aghshwh
yok ya, 3-4 sevgilisi olmussa da yadirgamam dogal sonucta, ama ipin ucunu koparip 10-15 farkli kisiyle yatmis olanlar da "namus bakirelikte olmuyo" sloganiyla or*spuluklarini hali altina itmeye calisinca mesaj bulaniyo iste
oyle takıntısı olanlar evlenmesın zaten
Bakire değilse işte
Bekaret de sadece zar değil tabi ki
Yani bazilari onu saklayıp arkayı ve oralı yol ediyor herkese
Ondan bahsediyorum zaten sadece zar olarak değil genel olarak bekaret olmalı ve geçmişi kalabalık olmamalı, aldatmamış olmalı vs
E tabiki ama aradaki çizgiyi bilmek gerekir mesela illa aşık oluyosun seviyosun tanışmak istiyosun veya bana göre max sarılıp opuyorsun falan bunlar normal geliyor bana bazen keşke herkes sarılıp opmeyle kalabilse diyorum etrafa bakinca
Ben kaldım mesela bunca yıl
İyi bir şey en masumu bunlar zaten artik
Öpüşme de olmadıysa
Valla ona takılmamak gerek artık çünkü yapmayan yok ergen yaşta falan yapmışsa sorun etmem
Yok yani öpüşme de yaşamadıysam bir farkı olur mu
Öpüşmeyle cinsel iliskiye girmek nude atmak vs ayni şeyler değil evet herkesin bir geçmişi var takılmak en doğal hakkımız ama bu kadar derinlemesine de degil karşı taraf belki pişman belki bi hata olarak görüyor abartı olmasa da olabilir böyle şeyler
Çoğu şey var bilmiyor musun sanki
Yetersizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu “kirli geçmiş” lafı toplum baskısının ürünü canım 😔 Erkek yıllarca özgür yaşayınca sorun olmuyor ama kadın yaşayınca etiketleniyor. Burada asıl mesele geçmiş değil güven ve saygı 🧠❤️
Seni olduğun halinle kabul etmeyen biriyle zaten sağlıklı evlilik olmaz. Su geçmişe değil karaktere akıyor 💧✨