Namaz, oruç, hac, zekât var... Namaz kılmamak insanı kâfir etmez ama kâfirler de namaz kılmaz.
2 ay
Namaz, oruç, hac, zekât var... Namaz kılmamak insanı kâfir etmez ama kâfirler de namaz kılmaz.
Cevap
3Cevap
Gayret ediyoruz ama eksiklikler var onları da düzelticez inşallah
inşallah reis.
Namaz kılmayan kafir ise sana göre, o zaman kafirler de namaz kılana sövüp saysa ne diyeceksin? Şu boktan muhabbetleriniz bir vitesi gitti mk. Kendi hayatına bak mk. Sana ne başkasının hayatından.
ne alakası var iyi oku detayı ben namaz kılmayana kafir demedim
Kafirler de namaz kılmaz demişsin. Neyini anlamadım. Her neyse. Dünya kadar derdi var insanın ama sen gelmiş burada namaz kılıp kalmayanlarla uğraşıyorsun. Dostum kendine faydalı şeyler yap. Sg milletin ne yaptığını.
ee ne var bunda kafirler namaz kılmaz dedim. küfür etmedim ki kılıyorlar da ben mi bilmiyorum? ayrıca 70 80 senelik dünyaya dalıp gitmekten bahsetmişsin. ebedi ahirete eli boş gidince napacaksın? milleti ayıktırmaya çalışıyorum diye ben mi suçluyum?
Dostum milletin derdi seni mi gerdi mk? Bu nasıl saçma bir kafa yapısı. Kafirlerin namaz kılıp kılmaması sana neden batıyor? Şu hadi ordan dünyasında her dert bitmiş bir namaz mı kalmış? Öbür tarafa gittiğim de Allah namaz kılıp kılmamaktan ötürü cehenneme atacak mı sanıyorsun? Hiç sanmıyorum. Kendi dinini kendine yaşa da millete salça olma.
ben sana değil sen bana salça oldun. benim inancım imanı olmayan herkesin cehenneme gideceğini söylüyor son peygamberin gelmiş olduğu zamanda yani. ondan önce hz isa zamanında iman eden hristiyanlarda cennete gidecek ama peygamber efendimiz geldikten sonra ona iman etmeyenler gidemeyecek.
Dostum sorun karşıma çıktı ki yorum yaptım. Her neyse en çok cennete sen git tamam ok. ( Kendine göre )
netenyahuyla trump mı gidecek sence (kendine göre)
Nereye?
cennete
Hiçbiri gitmez. Bu kadar çoluk çocuk öldürüp bir de cenneti beklemesinler. Tabi bize göre böyle. Onlara göre de en çok cenneti onlar hak ediyor. Allahını taktiri tabiki.
Bazen ediyorum bazen edemiyorum maalesef
inşallah her şey gönlünüzce olur.
Sizinde ınsallah
teşekkür ederim
Elimden geldiğince yaşıyorum
Dine inanmıyorum ama vicdanlı ve iyi bir insanım
islamiyette zorlama yoktur tabii ki hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin kardeşim
Namaz oruç zrkat yok
yok derken
Kılmıyorum tutmuyorum
inşallah nasip olur bir gün değerli kardeşim
Amin sağol abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnancını yaşama çaban çok değerli 💫 Herkesin Allah’la bağı farklı şekillerde oluyor. Kimisi namazla huzur bulur kimisi önce kalbini düzeltmeye odaklanır ❤️ Önemli olan kendini suçlayarak değil adım adım ilerlemen. Küçük ama düzenli ibadetler bile ruhuna çok iyi gelir 😊 Kendini kimseyle kıyaslama 🙏✨