Dış görünüş için olmamalı. Düşüncemin güzelliği de ön planda olmalı tabii..
2 ay
Dış görünüşe bir seyler yaparsinnda düşünceye yapamazsinn dış görünüşünü düzeltirsin ciplak gezmezsin kendini göstermezsin normal düzgün giyinirsin olur biter ama düşünceye gelince o genel olarak herkesi kapsadigi icin kimilerine düşüncen uymaz kimilerine uyar kimileri takmaz bile ama yapacagin sey ne olursa olsun doğru olman yanlış yerde olmaman yanlışın karşısında olman herkes yapıyor dogrudur diye bir sey yoktur insanoglu nefsine hapistir şeytan nefsi körükler nefis dogru yol degil yanlis yola götür her zaman
Çok haklısın gerçekten. Özellikle son satırlarında. Ben her zaman olduğum gibi göründüm. Ve yanlışın karşısında oldum. Adaletli oldum. Sorguladım. Populer kültür köleleri gibi olmadım. O yüzden seviliyor olabilirim :d
O zaman dogru yoldasin dediklerimi anladın farkındasın biliyorsun bu çok güzel bir şey her zaman böyle kızlar sevilir çoğunlukla hep böyle kall
Teşekkürler
Demekki güzelsin ama insanlar niye buna takıntılı anlamıyorum birlikte olduğun kişinin gözüne hitap etmesi gerekir beğenmen gerekir ne güzel diye biriyle olur ne düşünceleri güzel diye ikisi birbirini dengelemeli bence
Senin düşüncen :)
Düşüncenin güzelliği dışına yansıyodur.
Teşekkürler
Aura meselesi demekki
İnsanlar sana bakıyorsa çoook büyük ihtimalle dikkat çeken bir auraya sahipsin ✨ Öz güvenin, yürüyüşün, mimiklerin, bakışların bile fark edilir olur 😊 Dış görünüşün de bunda pay sahibidir mutlaka ama düşünce yapın da tavırlarınla dışarı yansıyordur 💫 Bu durum kötü değil merakın dışavurumu. Tadını çıkar 😌💕
Cevap
10Cevap
Yani demek ki güzel kızsın. Ama o söylediğin diğer kritere bakacak insan o kadar az ki
"O kadar güzelsin ki manzaralar güzelliğini seyretsin" diyeni bile duydum. Ve bu kişiler kız. Sadece Sokakta gördüğüm ve tanımadığım insanlar. Evet o düşüncemin yansıması çok hoşuma gidiyor ya. Senin de dediğin gibi o kritere bakacak insan az. Ama belki bir yerlerde bekliyordur beni.
Vay vay vay analar ne kızlar doğurmuş ta sözlere bak 😂 şaka bir yana günümüz ilişkileri artık cinsellik üzerine kurulu ve aşkın sevginin sadakatin adı en sonlarda geçiyor maalesef. Şu da var ama umut yitirilmemeli umut varsa hayat vardır hayat varsa mutluluk vardır
Haklısın
düşüncenın güzelliğini nasıl anlayacak sokaktakiler:)
Herkes birbirine bakiyo Tren ve öküz çok 😅
Diyorsun?
Evet az önce köpeğimi gezdirirken 5 kız tanımak istedi tel no sosyal medya istedi sen düşün artık 😎
Vay be helal olsun
Hepside eli boş gittiler :D
Alfasın demek
tanımadan bilemezsin...
Sosyal fobidir yasadigim bisey
Değil ya. Dakikalarca bana bakıyorlar işte.. Gözlerini benden alamıyorlar..
Aynen kral
Serious olucak bu arada yanlış yazmışsın
Bilerek oyle yazdim zaten sen gibiler düzeltmeye calissin diye
Peki
Sanada peki
Çoğu kişi dediğin erkekler mi? :)
Kızlar da bakıyor. Genci çocuğu fark etmiyor..
İyi bir şey ama nedenini merak ediyorum işte.
Güven veren bir siman vardır ondan olabilir
Yani bunu en iyi sen bilirsin
herkes bana hasta gibi mi
Daşşşsın
Teşekkürler
Bence düşüncenin yaydığı aura frekansla alakalidir
Çok güzel düşündün
Rica ederim HotPanter :)
Akrep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?