Gerçek nedenleri ile açıklayabilir misiniz kültür farkı dışında ne gibi zorlukları vardır mesela? Doğuya geleli altı yıl oldu ama hiçbir şekilde gram alışamadım
2 ay
Gerçek nedenleri ile açıklayabilir misiniz kültür farkı dışında ne gibi zorlukları vardır mesela? Doğuya geleli altı yıl oldu ama hiçbir şekilde gram alışamadım
İstanbul çocuğu olarak askere gidince hissetmiştim bu duyguları. Sanki dünyanın merkezinden uzaklaşmışım gibi hissedip boğulmuştum ve dünyadan geri kaldığımı hissetmiştim. Benimki 6 aydı da sizin 6 senede alışamamanız bence başka sebeplere de dayanıyor olabilir.
Çünkü benim yaşadığım yer çok çok küçük Diyarbakır Ergani bilir misin bilmiyorum ama
Doğuda yaşamak özellikle sonradan gelen için bayağı zorlayıcı olabiliyor 💔 Kültür farkı dışında toplumsal baskı daha yoğun olabiliyor, herkesin herkesin hayatına karışması seni yorabilir 😕 Güvenlik algın, iş imkanları, sosyal hayatın kısıtlılığı da etkiler.
Kendini yalnız hissetmen çok normal 💫 Kendine küçük bir çevre kurmaya çalış, sevdiğin şeylere tutun, belki de uzun vadede yeniden taşınma ihtimalini de sakince değerlendirebilirsin 🌿✨
Cevap
2Cevap
Bende doğuda büyüdüm 18 yaşımda ayrıldım. Ailemi görmek dışında hitmeyi hiç hiç istemiyorum. Tüm imkanlar kısıtlı
18 yaşında mı doğudan ayrıldınız anlamadım orayı
Evet doğma büyüme oralıyım ama sonra ayrılıp antalya muğla taraflarına grldim. 18 yıl yaşamamışım ben
Siz doğuda 18 yıl mı kaldınız benim de doğuda altıncı yılım 20 sene İstanbul’da kaldım ben de
Evet 18 yıl yaşadım bide köyde. Allah doğuyu bildiği gibi yapsın. Kimse doğal insanlar samimi ucuz vs demesin batı daha güzel 😂
Bravo seni yürekten kutluyorum tebrik ediyorum o kadar güzel ve doğru bir şey söyledin ki anlatamam yani sana
Ben direkt var olan gerçekleri konuşurum reis. Boş muhabbet yapmaya gerek yok 😀
Sen doğuda nerede kaldın peki Ergani deme sakın çok gülerim vallahi 🤣😂😂😂😂
Yok vanlıyım köy ismi gizli kalsın 😆😆😆
Aslında Van Erganiden daha iyi sevmen lazım niye sevmiyorsun ki
Isınamıyorum bir türlü senin gibi 😂
İklimi güzel değil iş potansiyeli düşük insalar cahil gundiler. Güzel kızlar yok yok yok işte mdkdkkffk
Aynen düşün 17 Temmuz 2019’ da geldik İstanbul’dan ben hala alışamadım
Hakkında hayırlısı olsun reis ne diyim
Orada fanteziye güvenip birisini bile bulmaya korkarsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?