Erkekler hep eğleniyor, eğlenilecek kız değilim sanki artık bir önemi yok erkekler için
2 ay
Erkekler hep eğleniyor, eğlenilecek kız değilim sanki artık bir önemi yok erkekler için
Cevap
12Cevap
düzgün insan olmak gerekiyor
Yani bu zamanda sıfır ürün bulmak zor ondan dolayı Çin üretimi gibi çakma kızlar
tabıkı bir erkek ıcın değil kendıme saygımdan hemde inancım geregı ama dışarda gezerken poposu başı ayrı oynayan kızların elınde çiçekler hediyeler görüyorum ya kızın gözünden yürüyüşünden belli ne olduğu.. buna rağmen ilgi alaka sevgi.. ben ise öyle ot gibiyim acaba Hangı her boku yemıs erkek karşıma çıkacak da benle evlenecek ya bunu mu beklıcem olay bu mu yani sinirlerim gerçekten aşırı bozuk o kızlae benden değerli mi sanki heryerini teşhir ediyorlar yapmadıkları şey kalmıyor eve erkek bile alıyorlar
Bak güzel bir edep sahibi kızsın farkındayım edebî bozma ama bekleme bazı adımlar at gez toz bakış ne bileyim tanışma çalış birilerini bulursun illa yaş kaç bilmiyorum ama acale etme
Acele etmiyorum şu an Üni okuyorum zaten sadece zoruma gidiyor bana sırf güzel olduğum içim yaklaşıyorlar ttklıf ediyorlar ben ciddiyetten bahsedince uzaklaşıyorlar 0 çaba 0 emek hıç ugrasmıyorlar bir cıcek bile almadım
Anladım kızdıran sebebi şimdi bir seks ürünü gibi görmeleri ya ben sez yoksa yokum diyorlar amaçları o bunun sebebi de kusura bakma kızlar zaman öyle değişti ki ünv artık açık kerhane gibi oldu bu hizmeti sunan kadınlar olunca istek talep o yönde oluyor ister istemez
Ben kendı cinsimi biliyorum moderimlik özgürlük adı altında herseyı normal kabul ediyor bazı kızlar basit geliyor onlara erkeklerde bu durumdan memnun..
Şimdi parasız bir zevk yaşamak var evlenmeye gerek yok eskiden mis o. bekaret
Evlenmek isteyen erkek sayısı az mı sence
Gerek var mı düğün masraf etmeye amaç seks ise me gerek var aynı evde yaşamaya gel diyince gelen kız olduktan sonra
Doğru da ya ne bılım işte erkekler değişik düşünüyor evlılık yok bir şey yok günah
Günah 😁😁😍 çık dışarı sor bakalım namazı rekatlarini bilen var mı
Arada ince çizgi var takıldığın yerler hep öyleyse masumların ne suçu var
anlamadım
Hayır dışardan gördüğümü söylüyorum benım Kımseyı takıp ettiğim yok erkeklerin %80i herseyı yapan kızlari seviyor sayıyor bize gelince “Kezban”
O %20lik ender ya benım gibi bahtsiz şansız Bedevi’ye gelecegını hiç sanmam
Saçmalama tabı de hayır
Zaten eğlenen erkek verenın pesınde çoğu erkek böyle olmuş dönüp evlenecek olana bakmıyor haz pesınde
Neyini özeneyim ki ben o hayatın ben kendımı anlatamadım sanırım erkeklerin böyle kızların peşinde koşması garibime geliyor ahir zamandayız namussuz daha tatlı gelıyor galıba bizim için çabalayan yok
Almanyadayım ben yenı geldım mersındeydım daha önce
Duygusal boşlukta değilim
Bir şey ancak değerini bilenin yanında kıymetlidir.
tabıkı bir erkek ıcın değil kendıme saygımdan hemde inancım geregı ama dışarda gezerken poposu başı ayrı oynayan kızların elınde çiçekler hediyeler görüyorum ya kızın gözünden yürüyüşünden belli ne olduğu.. buna rağmen ilgi alaka sevgi.. ben ise öyle ot gibiyim acaba Hangı her boku yemıs erkek karşıma çıkacak da benle evlenecek ya bunu mu beklıcem olay bu mu yani sinirlerim gerçekten aşırı bozuk o kızlae benden değerli mi sanki heryerini teşhir ediyorlar yapmadıkları şey kalmıyor eve erkek bile alıyorlar
Yaşın kaç
22
Ne güzel işte okulun da bittiyse biriyle tanışır hayatını düzene sokarsın. Ama sen evlenilecek kadın olduğun için seçilen değil seçen taraf olmalısın
Evlenilecek eglenilecek kız yoktur bence seni anlayan hayatını birleştirebilecegın kız vardır
Bence var kim her sevgılısıtle yatmış bir kıza soy ısmını verir
O kişinin gecmişi beni ilgilendirmez ki saglıksız dusunce o
Var tabi günü gelince değerini görürsün merak etme sen
Çevremde evlenmek üzere olan çiftler gayet mutlular
Bende değilim erkekler hiç bir şeyi hak etmiyor
Hep nerde bir o.. onlarla takılıyorlar basit olana bayılıyorlar
Neler gördü bu gözler bir bilsenn
Lafa gelınce namusluyuz erkek adamız yanındakı kız motor olmuş bile bile de takıyor koluna
Evleneceği zaman da temiz kız kimseyle cinsel iliski yaşamamış kiz isterler
Bari temız kıza değer verseler o yok işte hızmetçı gözle bakıyor
Olsun sen kendini bozma yine de erkek için değil kendine saygın olsun
Bacım tabıkı bir erkek ıcın değil kendıme saygımdan hemde inancım geregı ama dışarda gezerken poposu başı ayrı oynayan kızların elınde çiçekler hediyeler görüyorum ya kızın gözünden yürüyüşünden belli ne olduğu.. buna rağmen ilgi alaka sevgi.. ben ise öyle ot gibiyim acaba Hangı her boku yemıs erkek karşıma çıkacak da benle evlenecek ya bunu mu beklıcem olay bu mu yani sinirlerim gerçekten aşırı bozuk o kızlae benden değerli mi sanki heryerini teşhir ediyorlar yapmadıkları şey kalmıyor eve erkek bile alıyorlar
Erkekler öyleleri seviyor öyleleri daha ulaşabilir olduğu için maalesef ki erkekler her şeye laf atıp her şeye laf söyler ayrıca cinsellik yaşamamış ol normal sevgilin olsun ona bile burun kıvırırlar ama kendilerine gelince yok
Allah öylelerinin belasını versin onlara kalsa düğün günü erkek yüzü görevegız sankı mağaradan çıkmışız ne değişik insanlar var ya tanışmadan nasıl evleneceğiz peki tabı konuştuğum olacak ya kendılerı her pıslıgı yapar utanmasalar bize günah değil derler
@Mbvrt salça olma yoruma
@Mbvrt birisi senı fazla ağlatmış acısını çirkefleşerek çıkarmaya çalışma
@Mbvrt tüm küfğrlerini sana iade ediyorum z
@Mbvrt psikoz ruh hastası
@Mbvrt ya yazma yazma
@Mbvrt yahu sen kımsın kı senın yorumuna hemen cevap vereyım ruh hastası yorumunu da sıldım kurtulamadım senden kene gibi yapıştın git ya
Pek de bir değeri kalmadı ya
Var da inanc var mı
Var ben görüyorum
Neden onemi yok ki ;)
Ne güzel işte
Bence yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini böyle hissetmen çok normal ama “evlenilecek kız” etiketi o kadar ağır ve haksız ki 🥺✨
Eğlenmek için arayan erkek zaten hayatında sana yer açacak adam değildir. Senin değerin onun niyetine göre değişmez 💯
Uzun vadede çoğu erkek de huzur güven emek arıyor. Sabırlı ol kalbinin kıymetini bilen biri mutlaka çıkar 💕🌸