1 kızı var, 7-8 yaşında, dul bir bayan. Ben öğretmenim, o ev hanımı. Sizce mantıklı mı?
2 ay
Abi durduk yere başına iş alma... sorun dul ve ya kız olması değil... Bırak evlenmeyi hayatına kadın girdi mi içinden geçer... Yalnızlık huzurludur mutluluktur...
Yok daha birlikte bile olmadım doğrusu vaktim olmadı abi birde 25 daha basmadım
Yani asla uzak dur diyorsun
Fikirlerin uyum sağlıyor mu, anlaşabiliyor musunuz, çocuğunuz olduğunda onun çocuğunada aynı alakayı verebilecek misin, istekleriniz ve talepleriniz birbirinizden beklentileriniz neler bunları iyi analiz etmen gerek
Dul ve çocuklu biriyle evlilik gayet mantıklı olabilir 😊 Önemli olan birkaç nokta var 🧩
Onu sadece anne olarak değil kadın olarak sevebilecek misin 💕 Çocuğunu kendi çocuğun gibi kabul etmeye hazır mısın 🫶 Eski evliliğiyle sağlıklı şekilde vedalaşmış mı 🧠
Ailelerinin tutumu da çok önemli. Bunları açık açık konuşursan daha sağlıklı ilerlersin 🌿✨
Cevap
4Cevap
Dul ve çocuklu bir kadını ölsem kabul etmem kendime saygım var... baskasinin si ktigine helalim diyemem baskasinin veletine baba olamam allah korusun
Sanırım haklısın abi
Kadınlardan uzak dur dostum... biraz esra erol izlersen hak verirsin bana... kadın demej seytan demek ne namus birakir ne şeref... bekar yaşa ama adam gibi yaşa kendin icin yaşa
Sağol abi de hergün hayal kuruyorum beni seven ama gerçekten her halimle seven sakat veya kötü birsey olsa bile birlikte olabileceğim biri hiç çıkmaz mı
Dostum bu devirde çıkmaz ya cidden iyi kadın yok... senin annen benim annem gibi kadın kalmadı artık... bu zamandaki kadınlar para olsun birde kardeşim k büyük olsun iyi si ksin beni düşüncesinde... o yüzden üzgünüm ama hayal kurma
Biliyorumda abi bir kızı seviyorum hatta birinin ismini koluma dövme yaptırdım ama abi ben çirkin olsun ama sevsin para için değil yani bilmiyorum herseyi cinsellik anlamayan biri var mı dir
Valla kardeşim ben kadın sevmiyorum gay flan değilim... ama hic bir kadından emin değilim olamam asla... hayat senin hayatın sen nasıl istersen
Allah emanet ol abi
Sende kardeşim
Bu soru bizceden çok sencelik bir soru yakın çevren bunu sorun eder mi veya senin için yakın çevrenin sorun edip etmemesi önemli mi mesela sonrasında senin için bir problem mi ortadaki bu süreç o da önemli
Öğretmen bul kendine ne işin var işsiz güçsz biriyle
Sende evlen boşansan mantıklı
Dul biriyle evlene kadar bekar ölürüm daha iyi
değil
Bir kadın olarak yani mantıksız
Mantıksız.
Seviyorsan evlen
Hiç bilmiyorum
🤷🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?