Bazen sosyal pilim bitiyor, çoğu kişiyle iletişimi kesiyorum, istemsizce konfor alanıma geçiyorum ama cidden kimseyle problemim olmuyor, insanlar da bunu kişisel anlıyor normal olarak. Kötü hissediyorum ne yapmalıyım
2 ay
Cevap
1Cevap
Aynı dertten muzdaribiz. Ben gerçi takmıyorum. Yay burcu musun :D
Boğa
Şiir sever hatungillerdensin. Duygular yoğun, bağlılık yoğun ve bu sebepten kıskançlık da yoğun yaşanmakta. Sevgiyi bol bol dağıttığından, bir bahar çiçeği gibi güzel havalar estirse de bir yerde yorgunluk çökmesi normaldir. Dinlenmem gerekiyor gibi bir ön cümleyle, soru işaretlerini gidermen mümkün :) Sevgiyi bolca almaya alan arkadaşlarda biraz yalnızlıklarıyla mücadele etmeyi öğrenir bu vesileyle :)
Ama hep böyle, istemsizce insanları kırıyorum sanki böyle
Hep veremezsin. Hep sağlayamazsın. Buna kırılan kişi de sana değer veriyorsa eğer bunu insanca gelip sorar zaten. Der ki mesela, neyin var güzelim. Canım benim rahatsız olduğun bir şey mi oldu filan. Bazen insanın gülmesi, coşması, sevmesi için birazda ilgi görmesi gerekir. Bazen dinlenmesi gerekir. Bazen okuması gerekir. Yani tamamen insani bir döngü yaşıyorsun diye de kimseye borçlu hissetme :)
Haklısın ama ortada bi sebepte olmuyor açıkcası. Neşeliyken normalken bi anda enerjim düşüyor ve kendimi kapatıyorum her şeye. Kendi açımdanda yorucu bu
Gizli bi majör depresyon derler ya ona mı sahibim acaba 🫣
Bunu aşmanın yolu spor ve düzenli uyku. Rahatlatır seni :) Yediğine içtiğine dikkat et. Bol su iç.
Majör depresyon falan değil :D
Bidee burçlar hakkında bilgiye sahipsin sanırım. Başak erkekleri nasıl ve boğa burcuyla uyumlu mu sence 😂
O*ç* hepsi :D
Yaaa öyle deme😂
Seversin :D
Nerden bildin 🤣
Enerjini yükselten insanlara yöneliyorsun. Güç ve otorite sana güven veriyor. Biraz da çapkın iki güzel söz ediyorsa tamam işte uçmaya hazırsın artık :D
Ya onun burcu hakkındada bişeyler söyle lütfennnn
Tanıdığım en p*ç insanlar hep başak burcuydu. Onun için benden hayır söz çıkmaz. Çekim hissedeceksin ama çok darlayamazsın bu adamları. Fiziksel kabiliyetleri yüksek, zeki ama bencil insanlardır.
Genelde mantık odaklı kıskanç değil bide çıkarcılar gibi
Arkadaşken farklı birlikte olduğunda farklı
Sevgilimdi kendisi
Neden ayrıldınız
Benim enerjime uyum sağlayamadı diyelim 😂 Çocuk gibi davranıyormuşum
Kıyamam :D
Ama çok eril gelmişti bana o kişi 🫠
Emek performans değerlendirmesi yapmış. Onay vermemiş ve yol vermiş. Bir yerde haklı ama bir yerde de işte sabrın sonu selamet :D
Bi ona çocuklaşıyodum oysa ki 😂 ve çocuk gibi davranmam ona karşı kıskançlığımdı sadece ve buda çok hoşuna gidiyordu aslında
Hayatım, bazen sevgi de acıtır. Bir insanı yumuşacık öpmek var. Sağını solunu ısırmak var :D Biraz ayarlamak lazım. Soru sor böyle durumlarda ne istersin diye? Sonra kendine sor bu bana uyuyor mu diye :D Diretme yani :D
Soruyordum bazen böyle olmam rahatsız ediyor mu seni diye o da hoşuma gidiyor aslında diyordu
Bilmiyorum artık :)
Teşekkür ederim görüşlerin için. Senle ne dedikodu yapılır var ya 😂😂😂
Gel peşimden :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Konfor alanına çekilmen çok normal 🧡 Hepimizin sosyal pili bitiyor ve kapanma ihtiyacı oluyor 🌙
Bunu azaltmak için çevrendekilere açık bir dille “Bazen yalnız kalmaya ihtiyacım oluyor, bu seninle ilgili değil” demen işini çok kolaylaştırır 💬
Küçük mesajlar atarak da ilgini gösterebilirsin mesela “Bugün modum düşük ama seni önemsiyorum” gibi 💛