Mesela Kürt kadınları Kürt erkeklerini sever, sahip çıkarlar, yabancıyla evlendi mi bu durumu kıskanır ama Türk kadınları öyle değil.
2 ay
Kürt ailede büyüdüm. Asla da öyle değiller ve hepsi de aldatılıyor. Ayrıca Kürt kadını Türk kadını ayrımı yapmadan önce Kürt erkeği Türk erkeği ayrımı yap dicem yine saçma olacak. Kiminiz var hangi ırka sahip olursanız olun odunsunuz, gelişmemiş zeka seviyeniz ve sadakatiniz ile salya içinde yabancı sevdası yaşıyorsunuz. Ne yapalım ölüm bitelim mi size ya sabır
Hayır Kürt kadınlarında şöyle bir durum var Kürt erkekleri yabancı bir kadınla evlendiklerinde kıskanıyor onları sahipleniyor bu iyi bir şey.. Türk kadınlarında öyle bir özellik yok Türk erkekleri yabancıyla evlendi mi tepki göstermiyor yani bizi önemsemiyorlar..
Ya onlar amca dayı oğlu diye önemsiyor yoksa ne halt yerseniz yiyin. Bir de yabancıyla evlenip türke kürte kıskandırma derdine düşmüşler ya sabir
Bacım ben Türküm. Yani şöyle bir durum genel olarak Kürt erkekleri b*rzo olurlar yinede Kürt kadınları onları seviyor vazgeçmiyorlar
Bizimkiler ise yabancı merakı
Yahu yok öyle bişey ya. Kürt ailede büyüdüm yaşıyorum diyorum yok öyle bişi. İnatla var diyorsun. Adam akıllı bi türkü sev adam gibi adam ol gör bak o kadın seni nasıl sahiplenir. Saçma sapan çocuksu şeyler peşindesin sonra beden kıskanmıyor
Türk müsün Kürt müsün
Etnik kökenim Kürt olarak geçse de Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım türküm kardeşim
Anladım peki bu bizim Türk kızlarda Kürt zaafı nedir? Bide nerelisin
Kürt kadınlarının daha sert mizacı oluyo bu konuda arkadaşımın eşi aldatmıştı arkadaşın topuğuna sıktırttı Türk kadınları daha kırılgan gibi
Genellemen çok sert olmuş 🙈 Her toplumda her karakterde kadın var. Kürt kadını da kıskanmaz olabilir Türk kadını da deli gibi sahiplenebilir 💔💞
Kıskançlık biraz kültürle ama daha çok aile yapısıyla ve kişinin özgüveniyle alakalı. Türk kadınları da partnerini sahipleniyor fakat bunu herkes aynı şekilde dışa vurmadığı için sana öyle görünmüş olabilir 😊✨
Cevap
5Cevap
Genel itibariyle son yıllarda Türk kadınlarında kıskanma duygusu yok, muhtemelen seçenek çok olduğu için, ahmet olmazsa meeeheeemet olur hesabı
Türk kadını daha aksine başka kadınlardan ilgi gören erkek seviyor fazla genişler ya
Türkiyede yaşayann Türk vatandaşı olan herkes etnil kökenleri her ne olursa olsun ulus millletinin bir parçası olarak Türk kabul edilir
Peki Kürt erkekleri bu kadar iyi kalpli Kürt kadınlarıni hakediyor mu sence?
Kim dedi bunu sana?
Sevilesi değiliz demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar