Ailesiyle gelip beni istemediği için başkasıyla evleneceğim.. hatalı olan kim. 1 haftadır engeldeyim... Umurumda da değil artık. Seven erkek gelip isterdi. Sevmeyen engeller
2 ay
Ailesiyle gelip beni istemediği için başkasıyla evleneceğim.. hatalı olan kim. 1 haftadır engeldeyim... Umurumda da değil artık. Seven erkek gelip isterdi. Sevmeyen engeller
Cevap
6Cevap
Başkasıyla evlenirsen evlen sadece aklında hala o kişi varsa evlenme
Bence de sizden zaten bir şey olmazmış başkasıyla evlenmek en güzel karar eğer doğru insana bulduysan kesinlikle evlen
Biri bana yazdı.. usun süredir istiyorlardı beni en son çocuk kndisi yazdı..
Bu benim konuştugmda bni habire oyaliyor dedim ki bak çocuk bana yazmış biseyler yapmazsan ailem bununla evlenmemi istiyorum dedim ne dedi biliyor musun kabul et dedi ve üstüme kapattı artı beni engelledi 1 haftdr engeldeyim.
Tamam işte o arkadaş seni bitirmiş yani öyle bir dönüşte seviyor olsaydı çok sinirlenirdi rahat tavırları o adamın zaten bu ilişkiyi istemediğini gösteriyor
Sinirlendi... Normlde hic beni engellmez 1 haftdr. Engeldeyim... O kadar küfür hakaret etmşlgm var hiç engllmez bu olayda engelledi amaç ne sence
Muhtemelen evlenme niyeti yok idi zaman geçirmekte sen niyetini belli edince bu arkadaş geri adım attı üzerine de gerçekleri söyleyince tabii erkeklik gururu biraz çıldırmış beyninde bitirmişti seni şu an kalbinde de bitirdi galiba
Sevindim... inşaallah öyle olmuştur. Cnkü o benim için. Kabul et dediği an bitti. Silindi gitti
Hakkında hayırlısı neyse o olsun bence güzel ve mantıklı olan olmuş
sıkıntı yok başkasıyla evlen.
Bu benim konuştugmda bni habire oyaliyor dedim ki bak çocuk bana yazmış biseyler yapmazsan ailem bununla evlenmemi istiyorum dedim ne dedi biliyor musun kabul et dedi ve üstüme kapattı artı beni engelledi 1 haftdr engeldeyim.
e evlen o çocukla o zaman.
Bakalm nasip..
Ohooooooo yıl 2026 nelerle uğraşıyoruz? 🫤
Ben şu an ciddi bir yola girdim... o beni kaybetti.
Öyle evlilik mi olur ya
Anladım da kabul de etme yani, Düşman başınasin ya.
Kabul ettim. Cnkü çocuk tandğm biri. Ve gayette kafa dengi.. diğeri beni kandryormus demk.. niye bekliymki niye kacirym bunu.
Mutluluklar dilerim
Hatalı olmazsın yol ver
Aynen öyle sktr et
Bu benim konuştugmda bni habire oyaliyor dedim ki bak çocuk bana yazmış biseyler yapmazsan ailem bununla evlenmemi istiyorum dedim ne dedi biliyor musun kabul et dedi ve üstüme kapattı artı beni engelledi 1 haftdr engeldeyim..
Başkasıyla kıskandırmaya calısmıssın gibi olmus ya bu erkeklerde ters teper meraklıysan git demis yani
Hyr ben şu an o kişiyle o öyle ddi ya gerçkte kabul ettim ve şu an ciddi bir yoldayz.. artık umrumda değil o ben ondan ciddi bir adım beklerken o kabul et dedi ya benim için bitti
Anladım ama sen yine de kimsenin inadına bir şey yapma olan sana olur senin hayatın
Hyr canım.. evllik bu ciddi bişey..
Tamamıyla mantığımla hareket ediyorum. artik duygusallık bitti.
Öfkelisin gibi görünüyor
şu an gayet iyiym şükür
O zaman iyi, hakkında hayırlısı olsun
İyi düşün öyle haraket et
Evet o yüzden inadına çocukla. konustum hatta buluşacam.. gayette kafa dengi. Ne hali varsa görsün
Evet olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzülmene o kadar haklısın ki 💔 İki yılını vermişsin ve ailesiyle gelip istememesi çok incitici. Burada hatalı olan sen değilsin canım 😊 Karar veremeyen net durmayan o. Sen hayatını beklemeye almak zorunda değilsin. Başka biriyle evlenirsen bu senin seçimindir ve bu hatalı olmak değil kendini korumaktır 💫