Hamileyim ve bu süreç çok zor geçiyor, bulantılar, kusmalar, kafamı kaldıramıyorum, bir yandan işe gidip yönetmeye çalışıyorum ama bu süreçte evde doğru düzgün temizlik, yemek falan yapamadım, o da kapasitesi yettiğince bir şeyler yapmaya çalıştı, çalışmadı tartıştık ettik, en son birden iyiyken bana “Şu robotu bile çalıştıramıyor musun?” diye saygısızca geldi, tartışma büyüdü, ben de bebekten dolayı kötüyüm, iyi olamıyorum, sen niye böyle yapıyorsun “Bebek senden mi değil?” dedim sinirle, haklıyken haksız oldum, konuşmadı, dinlemedi, sonrasını zaten söylediğim yanlış biliyorum ama evdeki gerilimle pervasızca konuştum, nasıl düzeltebilirim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hamilelikte hormonlar ve yorgunluk sinirleri çok zorluyor, duygusal patlamaların olması çok normal 💔 Sen kendini suçlama ama sorumluluğunu da aldığın belli, bu çok değerli 💕
Eşine sakin bir zamanda “O söz çok kırıcıydı, pişmanım, seni kaybetmek istemiyorum, çok yoruldum ve korkuyorum” diye içten bir mesaj yazabilirsin 📩 Sonra da “Bu süreci birlikte nasıl daha kolay atlatabiliriz?” diye sor, suçlamadan konuşman aranızdaki buzları yumuşatır 🕊️✨