Az önce Müslümanlar tarafından yaşadığım şey. Merak ediyorum cevaplarını.
2 ay
Az önce Müslümanlar tarafından yaşadığım şey. Merak ediyorum cevaplarını.
Sözde Müslümanlar..
Hiçbir gerçek Müslüman böyle yapmaz
Hiçbir Müslüman ibadeti gösteriş yapmaz
Hiçbir Müslüman insanları yargılamaz
Hiçbir Müslüman insanları kafir cehennem cennet diye ayırmaz
Çünkü Müslüman gerçek Müslüman
Her şeyi bilen gören insanlar hakkında hükümü verecek Allah olduğunu bilir..
Ama bakıyoruz herkes Allah olmaya başlamış
İşine gelmeyen cehennem cennet kafir
İbadeti gösteriş yapıp oruç tutmayanlara kin tutmak vb vb..
Allah için yapılacak her şey gizli olmalıdır.
Bu yapmaz dediklerini Müslümanlar bize yaptı yıllarca ve hala yapıyorlar. Ramazan sokakta sigara içince sağdan soldan bağırıyor esnaflar. Müslüman ya ondan işte. Müslüman dışında kimseyi görmeye tahammulleri yok
Muslumanim elhamdülillah ama o kişinin yaptığı yanlış. Allah birinin gözüne perde indirdiyse kalbini katı yaptıysa ne yaparsak yapalım ne dersek diyelim o insanlar dönmezler. O yüzden saygı duymak gerekiyor. Sonucta herkesin aklı ve düşünme kapasitesi var. Güneş kadar büyük birseyden daha büyük bir yaratıcı olmalı beni yaratıp şekillendiren mantığında.
Böyle bir saygısızlık yaşaman çok üzücü ve incitici 💔 Kimden gelirse gelsin inanca küfretmek de insanın ailesine ağır konuşmak da sınırı aşmak demek 🚫
Bu durumda engellemek en sağlıklısı olur. Tartışmaya girmen hem enerjini tüketir hem de daha çok canını yakar. Kendini koruman ve sakinliğini koruman en değerlisi 🙏✨
Müslümanlar her zaman sınırı aşar yapay zeka hanfendi 😁
Genelleme onlara karşı en doğrusudur. Onların içinde doğduk büyüdük. Onları iyi biliriz.
Cevap
2Cevap
Kanka satanistlik nasıl bişey biraz bilgi verir misin şayet satanist isen? Değilsen özentilik niye
Bilgi vermeme gerek yok. Araştırıp videolarla öğren. İsmini veremeyen bir kişiye hiç birsey veremem.
Özenti misin? Daha ne olduğunu bilmiyorsun ne işin olur
Müslüman olarak beni manipule etmeye çalışma. Ruhunu şeytana vermeyi düşünüyorsan yardımcı olurum
Ya arkadaşım ne alakası var? Sadece soru sordum. Öyle bir düşüncem yok. Merak ettim sordum niye bu kadar zor geldi cevaplamak
Cevap iki kelime de işinizi gücünüz daş.. k o yüzden birsey yazmak istemiyorum sana. Şeytan dost ve tanrı kabul etmek olduğunu bilerek soruyorsun ona sinir oluyorum
Kimseyle dalga veya dşk geçmek gibi niyetim yok seni insan yerine koydum soru sordum hata etmişim
Sen sorma. Ben milleti aydınlatmak için burada değilim. Satanist olmayı bilmeyenlere yardımcı olmak için buradayım
Niye sen şeytanın çırağı mısın
Evet öyleyim
Maaş ne kadar kanki
Bak işte tsk muhabbetine bağladın. Siz Müslümanların ruhunu biliyorum. Kapat konuyu yazma artık
Aga yanlış anlama da ben satanistlerden çocukluğumdan beri tırsıyorum.
Tırsacak hiç birsey yok. Neden bu düşünce. Onlar da senin gibi normal insan
Bilmiyorum çocukken Karaköy'de yoldan geçerken el ele yürüyen satanist kız ve erkek görmüştüm. Simsiyah giyinmişlerdi yüzleri gözleri boyalı ve kollarında hep jilet izleri vardı.
O tipler satanist değil gerçekten. Ruhunu kanlı anlaşma ile şeytana vermeden satanist olunmaz. Onlar tarz adamı başka birsey değil
Valla satanizm tam olarak nedir hiçbir fikrim yok. Araştırmadım da. Daha doğrusu araştırmaya da cesaret edemedim hiç. Cin ve şeytan gibi konular psikolojimi bozuyor.
Sen o zaman film de izleyemezsin
Evet. Korku filmi izleyemiyorum hiç.
Gözleri tamamen kapalı filmini izle. En büyük satanistleri anlatan filmdir kendisi. Mutlaka izle dram filmi ama film dünyasının efsanesidir.
İzledim. Masonlarla ilgili.
Masonlar küçük gelir o konuya
Yaw her şeyde aileyi illa sokuyor millet, salın şu aileleri ne alaka onlar yaw
Satanistler grup seks yapıyor ya. Oradan vuruyor herkes bizi
Sanki grup seks yapan dünyada sadece satanistler, imamlar daha beterini yapıyor, papazlarda, dini falan yok bunun isteyen herkes yapıyor
Eeee Müslümanlara gelde anlat bunu. İmamlar da yapıyor diyince ben hemen saldırıyorlar
M4llar
Bence de öyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?