Bizim bir abi var, kuma aldı, eşinin üstüne Nisa 3. ayeti tatbik edip abi sonra bu karıları tek tek boşadı. Abi hayırdır ya birden ne oldu sana falan, öğrendik ki cin ile evlenmiş. Çok şaşırdım be
2 ay
Bizim bir abi var, kuma aldı, eşinin üstüne Nisa 3. ayeti tatbik edip abi sonra bu karıları tek tek boşadı. Abi hayırdır ya birden ne oldu sana falan, öğrendik ki cin ile evlenmiş. Çok şaşırdım be
Cevap
5Cevap
Viski için bişey yapamıyonuz kahve için. Olmadı su için ama oksijen kesin alin
Yahu sanane kardeşim milletin aşkından cin diye sevilmeyecek mi bu garipler yapış sende dudaklarına cinin bak aşk nasıl oluyormuş öğren
Ne desem boş çürümüş bir beyin
Beyin derken kalp demek istedin herhalde düşünce organı hac46 ve araf179'da kalptir beyin değil kuranı oku önce sen
Allah akıl fikir versin ne diyim
Senin kalbin körelmiş allahın yarattığı cinleri bana çok gördün yazıklar olsun sana
Sana gram kizmiyom biliyon mu o basın da olacak iki cinse isyanım
İnşallah sana musallat olurlar amin
Bak olayı anlamiyon bı köpeğin havlaması bı histir. Senin burnunu sen nesin ki sen yer yüzünde tesadüfen yaşayan birisin. Demek istediğim sen bir hiçsin
Büyü yapmaya gidiyorum sana bekle sen
Yemin ediyom böyle çürükleri görünce alkolüm de bitiyor takilasim geliyor
Koduğumun adamı din iman diyon haram kılınan viskiyi yudumluyon sikko
Ağla ucube
Birader iki cin ayarlayında cima eyleyelim boş boş olmuyor ya
Baba bende arayıştayımda bulamadım ya hacıya hocaya cinciye minciye alayına gittim nasibinde yok dediler kaldık homolara
Birader ben kısa boylu orman cini istiyorum kafa kola alınır rahatça
nasıl ya. abi bu saatte yapılır mı korkuyoruz olm.
Korkma yapış dudaklarına mk
Adamların alay konusuna bak tövbeeee
Yahu aşkın nesi alay be herif sevmiş abi bize laf düşmez
bende cinnia ile evliyim
Bende bulcam ya var mı seninkinin arkadaşları
bu işler şakaya gelmez sen dalga geçmeye devam et zaten sen onları degil onlar seni bulur
Bulsunlar amlarını yalıcam
he oglum he
Baktım başıma bir şey geliyor musallat falan ateist birinin evinde yaşarım cinler ateistlere değil müslümanlara bulaşıyor anasını satayım
Çin diye bir şey yok
Kuranda geçiyor 💪🏿
Kur'an Abbasi saraylarında yazılmış bir kitaptır yapay zeka döneminde saraylarda yazılan kitaplara inanmayın artık fâtiha süresi de İncil'den alıntıdır yemek duasıdır ölülerin arkasından yemek dua'sı okuyorsunuz iman ettiğiniz tanrı Allâh da Mekke'de ki ay tanrısı putu dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın durum hem ürkütücü hem de üzücü 😕 Böyle hikayelerde çoğu zaman ağır psikolojik zorlanmalar, yalnızlık, suçluluk ya da gerçeklik algısında bozulma olabiliyor.
Abin için bence en sağlıklısı bir psikiyatrist ve psikologla görüşmesi 🧠🙏 Aile olarak yargılamadan yanında durman çok önemli. Manevi destek de alabilir ama tıbbi desteği mutlaka öncelemek iyi olur 💚
Mutluymuş cin ile ilişkisinden memnunmuş
O “mutlu”luk hissi bazen kaçış oluyor canım 😔 Gerçek mutluluğu pek yansıtmıyor olabilir 💭