babam yay , adam ruh hastası resmen. sokağa baksır ile çıkar kimseyi takmaz. patavatsız vurdumduymaz. bu dişil burçlar olan toprak ve su kadınları bunlarla evlenmemeli. bunları erkek sanıp koruyucu sanıp duygusal olarak yanınızda olabilir mi demeden hayatınıza alıyosunuz duygusuz hanzo bi erkekle ömrünüz yıpranıyor. açık fikirli bile değiller. olayları çok sığ yorumluyorlar. sürekli tartışma çıkarıyorlar bence duygusal zekası en boktan burç yay olabilir. iq lerinin de düşük oldugunu düşünüyorum. çok sivri dilliler. kadınları da aynı sanırım. çevremde boğa erkeği vardı yay kadınıyla evli olup sonra boşanan. yay burcunun adını bile duyunca geriliyorum abi diyodu. mesela koç da ateş grubu ama koç daha duyarlı bencil olsa bile yine bi duygusal anlayışlı uyumlu tarafları var. ama yaylarda bunun hiç biri yok. zaten dünyadaki en düşük doğum oranı yay dönemine denk geliyomuş en az yay burcu varmış demek ki Allahın bi bildiği var.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsan sevince gözü görmez bazı durumları gadası
tamam da her şey sevgi değil ömürlerini heba ediyorlar kimse tanıştıgı kadına gerçek yüzünü göstermez. kara kaşına kara gözüne bakışına kanıyor kadınların çogu bunların.
Ben basak burcuyum konustugum cocuk ayni zamanda uzaktan akraba 😆 akrabalardan eklemedigi kiz evladi kalmamis babannem dışında değişikler
aklını peynir ekmekle yemediysen uzak dur. başak yay evliliği tanıyorum kadın illallah etti. toprak veya su grubu hariç diğerlerine yanaşma
Çok vizyonsuzlar bide isim olmaz , her anlamda ondan cok iyi olduğumu düşündüğüm için (öyle) bana yazmamasini kaldiramamistim sürekli stalkliyordum onu bi kac yıl sonra bakiyim dedim hâlâ ayni gundi
vizyonsuzlar zaten. ben düşük iq lü başka burç görmedim bunlar kadar. EQ seviyeleri düşük. o yüzden iq leri de düşük
duygusal zekası yok yayların. bu yüzden iq leri de düşük. gamsız olmalarının nedeni duygusal zekaya sahip olamamaları. bak bu gerçek.
Yay erkolarından uzak durunnn en egolu en kavgacı insan tipidir
evet a q hepsinin aşırı nefret ediyorum kadınlarından bile.
Naptı sana yay kadını gtüne mi battı
yay mısın lan sen de
Yükselenim yay
ee yükselenin yaysa ne s*kime üstüne alınıyon. güneş yay ile yükselen yay aynı mı oluyor sanıyosun
🤣🤣 kaç tane kadını tanıyorsun bunların alayı gamsız oluyor evet bunlar bokların üstünde yatarlar üstünden atlarlar tek dertleri gezmektir bir de çok konuşurlar yaylardan bahsediyorum yükselen tabii ki de etkileri farklı ama sonuçta genel olarak bir suçlayıcı tavır içerisindesin erkekleri berbattır haklısın belki kadınları da berbat ama ne biliyim böyle bir kişiye bir gruba hakaret ediyormuş gibi hissettim kendimi😅
yok üstüne alınma. güneş yaylar aynen tarif ettiğin gibi hiç şaşmaz hepsi fotokopi gibi aynılar. kadınları da aynı bok emin olabilirsin. evlenilecek en son kadın tipidir. senin burç ne
Benimkisi öküz burcu 😂
boğa mı
Evet
güzel. ama o yükselenini değiştir 😂
Ahaha merak etme bendeki etkileri başka 😅
etkileri nasılmış. doyumsuz musun yaylar gibi. aklıma başka bişey gelmiyor
senin de mi ailede yay var
Çok agresifler
duygusal zekaları düşük bir burç. bu yüzden gamsız çoğu ve aşırı vizyonsuzlar