Özellikle ilk evliliğini sosyal medya vesilesiyle yapmış biri
2 ay
Özellikle ilk evliliğini sosyal medya vesilesiyle yapmış biri
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Su testisi su yolunda kırılır. Sosyal medyadan bulunca ne oluyor eksik bir evlilik mi oluyor? Boşanmamış herifle de işim olmaz zaten daha önce evliliği olan bir adamla da olmak istemezdim. Herkes kendi dengi ile evlenmeli diye düşünüyorum.
Böyle bir durumda çok dikkatli olmanı isterim 🙏✨ Hâlâ evli ama ayrılma sürecinde olan biri duygusal olarak net değildir. O belirsizlikte senin üzerine de büyük yük biner 💔 Hele ilk evliliğini sosyal medyadan yapmışsa seçimlerinde acelecilik ve yüzeysellik riski yüksek olabilir.
Bence boşanma resmen bitsin sonra tanımaya başla 💫🌿
Ben net kararlı karakterim ama yani yanliş analiz ettin
İşin içinde yalan yoksa boşanacaksa ve arada gerçekten aşk varsa olabilir
Olgun zihniyetli ve ne istediğini bilen bir kalitedesin sanırsam söylediklerinde samimiysen kesin öyle
Tanışalım mı niyetin de samimi ciddi şekilde evlilik var mı
Hayır.
Ben canlı görüp tanışıp bu durumu yaşayanlar için yorum yaptım.
Çok sığ bakış açısı. Buradan da ulaşılınıyor insanlara engel ne anlamadım neyse sabah 5 de kalkmam lazım bakarım
Herkesin bakış açısı farklıdır.
Ben burdan tanışmayı tercih etmiyorum iyi geceler.
Eyvallah👍iyi geceler
Denenmişi denemek korkutabilir. Boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum
Aynısını senin içinde deseler ön yargı olmaz mı. Herkesin hataları vardır. Ayrıca benim ğibi açik sözlü olman emin ol seni kaliteli yapıyor. İstişare edelim mi madem aynı durumdayız
On yargı değil ihtimalden bahsettim
Önemli olan anlaşmak. Anlaşan insanlar saygılı da olur çocuğun var mı varsa Allah bağışlasın
Hayır yok
Anne olmak istiyor musun beklentin ne
Kararsız falan mısın
Anne olmak bana çok uzak
Neden ki sebepler ne
Fazla korumacı bir tavrim var bu tramvalarla çocuk büyütmek ona haksizlik
Aşılır sen kararlı ol iste hallolur. Tanışalım
Ben kararlıyım zaten
Travmaların vesvese de olabilir bakalım
Benim tramvalarimdan bahsetmedim korumacı tavrimin oluşturacağı travmalardan bahsetmistin
Anlıyorum Karadenizli misin
Hayır iç Anadolu
Kahir ekseriyetle Anadolu insanı aile insanı olur
Aile insanı olmadığımı söylemedim sadece anne olmak beni de çocuğumu da yipratacagi icin tercih etmesigimi soyledim
Bence aile insanısın zaten ben öyle tahmin ediyorum efendi insansın. Takıntılı olduğun için Karadenizli misin diye sordum deme şimdi takıntılı değilim diye
Tanışalım mı bir yol izleyelim olur mu
Böyle bir düşüncem yok
Boşanma aşamasında olduğunu frmiidik
Yaniii
O zaman kararını vermelisin
Kararım nette sen neyi kastediyorsun anlamamistim
Tamam sen bilirsin boşanmayı demiştim
Boşanıyorum bu konudaki fikrim net
Kader arkadaşıyız. Tanışalım
Gerek yok
Gerçekten ayrılmadığı sürece bu düşünce askıda kalır ayrıldığı zaman ayrılık sebebine bağlı olarak veya olmayarak düşünebilirim..
Yanımda olursan seninde menfaatine olur tanışmamız lazım tabii önce
Aceleniz neden daha henüz boşanmamışken önce bir onu atlatın. Milletteki hız beni çok şaşırtıyor.
Önemli olan niyet
Aile olmak sıcak yuva çoluk çocuk benim zihniyet bu yönde
Dayı yorumların hepsini okudum evli kadının peşine düşmüşsün kadın boşanacam diye ayak yapıyor çocuğuda vardır onun seninki de iyi cesare aq
Fark etmez anlaşmak güvenmek önemli
Bilmiyorum
İstersen istişare edelim
Aile olmak misiniz ne ya 😂
Aile olmak ister misiniz olarak anla işte
Neden kararsızsın. Kararsızlık acayıp yorucu
Sana bir tavsiye şu an sana cevap veren kadınların çoğu evli seninle konuşurlar konuşurlar sonra buhar olurlar inşallah istediğin gibi birini bulursun
Eyvallah. Eğer evlilerse direkt yol alırlar birisi hariç çünkü o dürüstçe söyledi durumunu
Âmin sağ olasın can eyvallah
Sen ne durumdasın peki
Benim daha zamanım var biraz daha büyümem gerekiyor
Sabah 5de kalkmam gerekiyor gündüz seninle konuşmak istiyorum olur mu
İyi geceler bol şans 🙏
Eyvallah👍 saygılar sana
Sanmıyorum sosyal medyadan goruşmem
Ne fark ediyor ha dışarıda tevafuk etmişsin ha iş yerinde ha internet de sonuçta yapay değil insanlar
Sosyal medyadaki ler arayışta
Ben cinselliğe doymuşum o konuyu aştım benim için az önemli konumda ben açik Sözlüyüm güzel kardeşim ğibi lafı gevelemem ki karşimdaki her ayarda eğitimde insan anlayabilsin beni
Yaşama demedim ki işin zor dedim güvenilir birilerini bulmak zor sanal reel fark etmez
Ben bulduğum da (Şu anki karım) 18 di ben 19 . Güvenilir insan namuslu da ama dikbaşlı kontrolcü. Eskiden de öyleydi ama ben sırf bana güvenen ve bağlanan birini kullan at yapamayan karakterde olduğum için evlılık ve çocukla taçlandırdım pişman değilim. Sadece yoğun flört ettiğim için pişmanim
Flört ,? Evliyken de mi
Hayır şöyle karımla 7 buçuk yıl yoğun bir flört bundan pişmanim halihazırda 5 buçuk sene de evlilik toplam 13
Ne kadar kafada bittiyse de Resmi olarak evliyken flört edemem başkasıyla sadece sınırlar içerisinde konuşurum sonra olursa evlenirim
7 yıl flört fazlaymış enbfazla 1,2 yıl sevgilik sonra evlilik ideal
İşte anca evlenebildik sonuçta sâhip çıktım vicdanım rahat. Hanım çakallık yapmasaydı ayrılmazdım
Evet çok uzun benim de canımı daralttı o durumlar
Sende durumlar nasıl
Hayır.
Sen bilirsin 👍
hayır ya
Yoik istemem
Nasıl yani
İstersen anlatayım
Anlat
Buradan mı soru gayet somut
Bak bu kriterler tek başına yeterli olmazdı, birincisi boşanmamış biri olmaz
Durum bu yalan yok karar net. Eğer niyetin de evlilik varsa gerçekten samimi ciddi şekilde tanışalım
maalesef hala evli olan biriyle konuşmam prensip meselesi
🤷♂️👍👍
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?