Ailem ablamı kayırıp bana çocuk muamelesi yapıyor, 20 yaşında evden ayrılmalı mıyım?

Merhaba 20 yaşındayım annem ne giysem laf yapar bir gün giy kızım giy der ertesi gün aynı şeye bu ne ninnoş der bir gün sevgili yapın gezin dolaşın der bir gün sokağa çıksam laf yapar bir ayrı bir gün ayrı biri oluyor ablam ne derse onun emrinde çalışıp eve para verirsem annem kendine altın alırsa benden iyisi yok ama eve para vermezsem nefes alsam üstüme atlayacak gibi ablam ise sürekli benimle yarış halinde ben hastaneye gitmiştim başım ağrıyordu bir süredir bana ilk defa baş ağrısından hastaneye giden seni gördük ninnoş gibi konuşma yaptılar bir sefer de ablam anneme o evden gitsin yoksa ben gideceğim dedi sanki ben ona bir şey yapmışım gibi evden ayrılmalı mıyım küçük müyüm sürekli sanki ben evden kaçacakmışım da beni tutuyorlarmış gibi muamele yapıyorlar sanki çocukmuşum gibi ablama gelince sürekli o derse annem onun emrinde çünkü evin sessizi ben olduğum için cıngar çıkaran ablam olduğu için bana yüklenirse sırf ablam bir bağırmasın bir kelime çıkarmasın diye annem aklını oynatır bana her şeyi söyler sürekli el üstünde olan odur ben ehliyet aldım diye ablam yüzünü döker ben telefon alırken ablam yüzünü döker benimle yarışma halinde sürekli annemse onun emrindeki bir asker gibi köfte yerler bana sofra hazırlamamak için patlıcan yedik derler ablam da benden bir yaş büyük her şey ablama alınır her şey ona verilir ama o bende olana göz koyar annem bana 100 lira verse yüzünü döker anneme hayırdır der bana 100 verdiyse ona 200 vermek zorunda kalır

Güncellemeler
2 ay
Ablam bosandı eve geri geldi geri geldiginde koca karı havalarına girdi kocası terk etti ablamı dayanamadı bıktı öyle biri adamı bile bıktırdı yani annemde üzülmesin die pofpofladı ablamda kendini bisy zannetti böylece bende evde oldugum ve evlenmedigim icin benimle yarısmaya başladı önce böyle degildi ablam
Ailem ablamı kayırıp bana çocuk muamelesi yapıyor, 20 yaşında evden ayrılmalı mıyım?