Sevgilim ailemi sahiplenmiyor, maddi destek dışında yanımda olmaması normal mi?

Ailemin zor durumda olduğunu, beraber yaşamamız gerekirse kabul edip etmeyeceğini daha önce sorduğumda herkes bir yere kadar çeker sonra eh yeter der demişti hatta ablama yazmıştı bunu kendini savunmak için. Bugün uzun süre peşimde olup beni bırakmadığı için tekrar konuşmaya başladık acaba mı dedim düzeltir mi kendini falan konu yine açıldı biriyle tanıştığımı ve gerekirse ailemle yaşayabileceğini söyledi dedim ama içim almadı devam etmedim dedim bunu söyleme amacım o anda o kişinin verdiği cevap çok içime oturmuştu senin ailen benim ailem demişti tanıştığım kişi 3 tabak fazla koyarız sofraya demişti ağlamıştım bunu anlattım o da yalan söylemiştir seni kazanmak için öyle şey olmaz dedi yine ben yalnız yaşamak isterim ama maddi destek olabiliriz elimizden geldiği kadar dedi ben de senin ailen evi bize verirlerse her kış gelip kalma şartı koyarken hoşuna gidiyordu mecbur kalan insanlar mı zoruna gidiyor dedim ailem kendi evimize çıkarsak gelmezlerdi düşünüyorlardı dedi yani ailemi düşüncesizlikle suçlar gibi bu saygı duyulası bir şey mi seviyorum aşığım diyor ama acımı hissetmiyor ailemi ailesi saymıyor 2 günlük insan bu cümleyi kurabiliyorken beni sevdiğini söyleyen adam nasıl kuramıyor bu adam haklı mı ben mi çok şey bekliyorum çok fedakarlık bekliyorum?

Sevgilim ailemi sahiplenmiyor, maddi destek dışında yanımda olmaması normal mi?