En son bayramda 1000 attı şimdi de kızıp para mı basıyorum diyor 2. sınıfım yollamıyor etmiyor 2-3 ayda bir atıyor ve istedim diye sinirleniyor kahvaltıyı kaçırdım akşam yemeğini bekleyip yiyorum gece acıkıyorum
2 ay
Cevap
9Cevap
Stresli dediğin gibi ceza evine giricek Allah yardımcın olsun
:( Allah yardımcın olsun başka kimse yokmu anne kardeş abi?
Annem rahatsızlığı var evli kendisi ile yeni yeni 2 senedir falan konuşmaya başladık ondan isteyemem kardeşlerimin hepsi benden küçük
5 gün var bursa
Para vermeyecek se neden okula gönderdi en ya da bakmayacaksa neden çocuk yaptı
Evli şu an başka eşi var ben kızı mıyım bu saatten sonra sence
Kızısın bakmakla mükellef sana
Zannetmiyorum
Hakkın ama o
Normalde tamam da cezaevindeki birinden de para istenmez yav.
maalesef yetmezki o para sana bayramdan bu yana 13 gün geçti
Ya şükür alıyorum bir yerlerden ama onun haberi yok benim ne kadar aldığımın mesela oda arkadaşımın babası kıza 5 bin atıp şuanlık idare et diyor o kadar zoruma gidiyor ki aynı değeri babamdan görememek hastaneye gidiyorum tedavi oluyorum haberi bile yoo
Ceza evinden sana para nasıl verecek ki
şu an değil girmesine 1 hafta var
Sen ne sacmaliyon ya
Cezaevine çağırıyorlar cezanız var gelin yatın diye büyük suç olmadığı sürece arıyorlar saçmalamak ne ya?
Hadsiz hadsiz konuşma
Devam et böyle niye girdi diye sorma ya bile Gerek yok
Deveye diken insana işte bu
Para vermeyecekse okutması istemesi de saçma
Babalıkta yapmıyor uzakta olmam onun için çok iyi
Baya belli de böyle sen yanlış yollara gidersin o daha kötü
Benim baba da engel durumundan dolayı oku dedi ben inat ettim okumadım iyi mi ettim kötü mü ettim valla hala düşünür dururum
Yanlış yola girmem kendim babamdan ders çıkarıyorum zaten dedemle babannem büyüttü beni
Boşluğa çok düşersin anlamında dedim yani zor bişey diyemiyorum inşallah istediğin gibi olur
Okumak iyi mi bilmiyorum ama ailenizin durumu yokken okumak insanı mahvediyor
Bizimkilerin durum normal ama bedensel engel olunca okuyup kendimi ne yoracağım diyorum ilk okul zamanında hoca yapmadım diye konuk sanatçı yapsam kafana saksı mı düştü diyince iyice okumaktan soğudum
Bedensel engelin ne diye sorsam rahatsız olur musun
Yürüyemiyorm spina bfida hidrosefali bide bu sene Beyincik sarkması çıktı ben bilmiyorm baya karışık durum içerisindeyim
Açıktan okuyabilirsin hedefin varsa birde okuduğun yer memleketin olabilir. Benden daha stresli olacağın belli ailen iyi geliriyorsa destek çıkmaları adına onların yanında oku derim
Zaten bakıma muhtacım ama 10 yıldır elime kitap almadım liseyi açıktan bitirdim çok detay var kazanamayacağımı düşünüyorum
Bende açıktan bitirdim liseyi hatta ortaokulun yarısını da emin ol yaparsın
Bilmiyorum ya
Icerdedir sma dimi
Hayır
Babam icerdedir dedin
kyk da mısın
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Durumun çok zor, kalbim sıkıştı okurken 😔 Babana para istemen mantıksız değil, sonuçta öğrencisin ve temel ihtiyaçların var 🍞🥪 Gece acıkman da çok normal. Baban şu an stresli ve cezaevi süreci onu gergin yapıyor olabilir.
Yurttan, okuldan burs, yemek yardımı ya da kısacık bir yarı zamanlı iş imkânı araştırmayı düşünebilirsin 💼 Ayrıca babanla sakin bir dille sadece “temel ihtiyaç” için para istediğini anlatman işe yarayabilir. Yalnız değilsin, bu süreç geçecek 💕