Yıllardır görüşmediğimiz babam benden para istiyor. Vermesem haklı mıyım?

Yıllardır bizimle beraber değil. Çekip gitti. Hiçbir zaman ihtiyaçlarımıza karşılık vermedi, bize hiçbir iyiliği dokunmadı. Şimdi çok para kazandığımızı bildiği için para istiyor
Para istiyorsa 1 kaç kuruş ver sonra vermedim demesin..
Hem ne kadar istiyor ki
Benim babam da hayırsız maalesef seni iyi anlıyorum. Çok istiyorsa para çalış de ona hazır para yok sana de. Senin gibi babaya. Zamanında bana babalik yapsaydin belki verirdim sana.
ya da hiç muhatap olma onunla, hiç de konuşma, hiç te görüşme bırak kendi haline. Ne hali varsa görsün, nasıl sizi umursamadiysa sende onu öyle umursama. Ve acıma.
Görüş
9Görüş
Vijdanına kalmış bı durum Dünyada onun sayesinde nefes aldıgını unutma sen evlatlık görevini yparsan babalık borcu sana kalsın
Baban olsa terketmezdi, babalik hamile birakmak degil.. Kendi egosu icin yasayan bir insan, para verirsen kötüyü cesaretlendirirsin
Onun yaptığı hata onunla kalmalı görüş konul et demiyorum istediği para seni etkilemiyorsa sadakam de ver
Şu ne yaparsa yapsın babandır lafına uyuz oluyorum. Tabiki vermeyin. Bugüne kadar sizden uzakta ne b. k yemişse onu yemeye devam etsin. Böyle adamlardan tiksiniyorum. Benim babamın kopyası. Al birini vur ötekine..
Dünyanın en kötü babası bile olsa hakkı ödenmez.
Ben olsam kıyamayıp verirdim. Vicdanın ne diyorsa onu dinle ki acı çekme bence...
Bana kalırsa vermemen gerek bazıları ne olursa olsun o senin baban falan diyor ama siz de ne olursa olsun onun ailesiydiniz bırakıp gitmeden önce düşünseymiş bi kere ihtiyacınız var mı yardım edeyim deseymiş evet aile çok önemli ama baban aile mi bilmiyorum. Biraz hassasım bu konularda kusura bakma
Kesinlikle vermemelisin hangi yüzle istiyor ki
ihtiyacı varsa ver bence
Kafana göre vermek istersen ver ben olsam vermezdim.
Baba denmez böyleleri ne
Verme asla
Verilmeli bence
İnsan olduğumuz için mesela
Onun anlayıp anlamaması değil mesele önemli olan senin davranışım
Verme ilaiki bile kurma
Haklısın sakın verme
Verme kardeşim
Ben vermezdim
Verme sakın
Vermeeee
Vermem