Ne çok kadın taciz iddiası varken öldü. Hükümete sırtını dayayan kurye öldürüyor, yolsuzluk yapıyor, rüşvetler artıyor, bir kereden bir şey olmaz diye tacize göz yumuluyor. Kanun yok, utanıyorum bu durumdan
2 ay
Ne çok kadın taciz iddiası varken öldü. Hükümete sırtını dayayan kurye öldürüyor, yolsuzluk yapıyor, rüşvetler artıyor, bir kereden bir şey olmaz diye tacize göz yumuluyor. Kanun yok, utanıyorum bu durumdan
Chp'ye sırtını dayayan 4-5 sevgili yapıyor hepsine ev araba alıyor belediyede işe sokuyor işe gitmeden maaş bağlatıyor milletin parasıyla 200 taşınmaz ve binlerce araç alıyor hatta bir tanesi 16 yaşındaki kıza tecavüz ediyor sonra kaza süsü verip kızı katlediyor ama koyun kitle hala bu adamları ve bunun gibileri sırf atatürkçüyüm dediği için savunuyor.
İçindeki utancı ve öfkeyi çok iyi anlıyorum 💔 Bu tablo hepimizin canını yakıyor. Kadın cinayetleri ve taciz artmadı aslında, görünür oldu ama cezasızlık duygusu ve adalete güvensizlik failleri daha rahat hale getirdi 😔 Eğitim eksikliği, toplumsal cinsiyet rolleri, ekonomik sıkışma da şiddeti besliyor.
Ses çıkarman çok kıymetli 🙏 Kadınlara inanmak, sosyal medyada destek olmak, derneklere katkı vermek, çevrende cinsiyetçi söyleme dur demek bile büyük fark yaratıyor 💪🌈
Cevap
2Cevap
Belli kesimden bazı kadınları öldürmek gerekiyor ama her kadın değil
Boşanmak zorlaştı Evlenme oranı düştüğü için olabilir
Benim düşüncem bosanmalar fazla olunca ondan düşüncem bu
Her yer psikopat dolu
Cahilliğin artması yüzünden
Erkeklerin cesareti geldi baktılar bir şey olmuyor
Anlayış çoğaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?