Yetiştirme yurdunda büyüyenler evlenirler mi? Evlenirlerse kimleri tercih ederler? Karakteri nasıl olur genellikle?
2 ay
Yetiştirme yurdunda büyüyenler evlenirler mi? Evlenirlerse kimleri tercih ederler? Karakteri nasıl olur genellikle?
Gayet iyi olanlar var. Mesela kızın babası kıznın bi, le kıyafetlerini ütülemişti bunun gibi düzenli olan erkekler var. Kızı evlendi ama o disiplin kızına da babadan geçti : O fakirliğe inat hayata baglı olan var. Kız tarafı ise biraz daha kendini acındırma yöntemi kullanıyor tiktokta nasıl taciz edilikelri gibi şeylerden para kazanan var ama bu karakterle alakalı çok iyi toparlayan da var serseriliğe düşen de. Aynı eğiytimleri aynı şeyleri alamalarına ragmen tohum farkı ne yazık ki fark ediyor. Evlilikte kurtaran karakteri iyi olan gerçekten mukemmel olabiliyor. Çünkü dönmemek üzere bir düzen arıyor
yetiştirme yurdunda büyüyenler de sever evlenir ama daha temkinli olur güven ve sadakat onlar için çok değerlidir genelde anlayışlı ve merhametli insanları seçerler çünkü en çok ihtiyaç duydukları şey gerçek bir aitlik hissidir
bir insana verilebilecek en büyük şey kalptir sevgi sadakat ve gerçek bir bağlılık herkesin ailesi olabilir ama herkes gerçek bir yuva kuramaz önemli olan eksik olanı değil birlikte ne inşa edeceğin
bazen insanın canını en çok yakan şey eksiklik değil haksızlık hissidir ama merhamet sadece kimsesiz olana değil gerçekten anlaşılana gösterilir kötü bir aileye sahip olmak da görünmeyen bir yalnızlıktır ve bu da en az diğerleri kadar zor aslında mesele kimde ne eksik değil kimin ne yaşadığını gerçekten anlayabilmek
Benim de hayatım çok kötü bir çok şey yaşadım sözde ailem var ama çok fazlası ile yalnızım
Değiştir farklı gösterir ama güçlü karakterli ya da aşırı gevşek oluyor nornal insan işte tanışma flört şeklinde ilerliyor lar
Genelde travmatik oluyor
Anasindan dogmus bir et parcasi gibi atilmis, sence nasil travmatik olmasin :-(
Orasıni kast etmedim, genelde genç yaşta yurttan çıkıyor insanları tanımıyor hatalı karar veriyor
Memur oluyorlar hemen
Evet ama bu bazı şeylerin önüne geçmiyor
Ne gibi seylerin ?
Uzun mesele sen öyle biri misin
Daha neler :-D :-D
Degilim ama babamiz siddet felan :-( :-(
Eskişehir mi
Degil
Yetiştirme yurdunda büyüyen biri olarak herkesin hikâyesi bambaşka olur 💔💫
Bazıları aşırı fedakâr ve anlayışlı olur çünkü yokluğu çok erken tanır, bazıları da kimseye güvenemediği için mesafeli olur.
Genelde sıcak aile ortamı arar, güvenilir ve sadık insanlara yönelir 💑
Onlar da evlenir, aile kurar, sevgi dolu yuvalar oluşturur merak etme 🌿💕
Cevap
5Cevap
İlk ilgi gösteren erkeğe kendilerini kaptırırlar muhtemelen
Dediğim gibi ilk ilgi gösteren kadınlara diye tahmin ediyorum tamamen tahmin yürüttüm
Sana bununla ilgili uzun anlatım yaparım
Herkes gibi belki biraz ebeveyn rolü
Sen misin bu kişi yoksa
Degilim,
Öyle birine ilgim var.
Dövmesi var mı onun
Kiyafetlerinden gorunmez varsa bile
Gormedim dovme
Allahin verdigi bedeni cizmek nedir ayrica cahil insan işi
Görmemiş olabilirsin bir sor bakalım görmediğin bir yerde vardır belki
Niye sorayim ki :-) ?
Sorma o zaman
Memur kendisi tek bir seferligine gordum islem yapti
Tek bir seferde gördüğün kişinin Yetiştirme Yurdundan olduğunu nereden bildin peki
Hal tavirlari travmalarla doluyum diye bagiriyor resmen
O zaman neden kendine eş seçmenin peşindesin onu? Belanı mı arıyorsun?
Cok kisi bu yorumu yapti :-O oyle kisiler belali mi olur?
Kalp kotu biri hissini vermedi
Kalbin kötü birisi olduğuna dair bir his vermediyse bir şey diyemem ama aklın elindiği tecrübede ortada bu tecrübeye istinaden dövmesi var mı diye sordum ısrarla
Gordugum dovme yoktu kiyafet altinda varsa bilemem
Dovmesi olunca ne oluyor ki?
Bu sorunun cevabını yukarıda kendin vermedin mi
Anlamiyorum Seni
Dön yukarıda Yazdıklarını oku
Yurd disinda yasiyorum Turkcem cok iyi degil
Acikca yazar misin
Nerede yaşıyorsun ve eğitimin nedir
burada sorulari ben sorarim
X3ktir git o zaman
:-D :-D
Hım anladım