Hadi ben 51 yaşındayım. Emekliyim. Gelirlerim var bir kaç yerden. Artık sürekli tatildeyim.
Siteye bakıyorum 15-35 yaş aralığı bir çok genç var. Sizlerin işi gücü yok mu da sürekli buradasınız?
Ara sıra gelip kafa dağıtanlar için değil bu sözüm.
Hadi ben 51 yaşındayım. Emekliyim. Gelirlerim var bir kaç yerden. Artık sürekli tatildeyim.
Siteye bakıyorum 15-35 yaş aralığı bir çok genç var. Sizlerin işi gücü yok mu da sürekli buradasınız?
Ara sıra gelip kafa dağıtanlar için değil bu sözüm.
Senden büyük olması lazım. Emekli bir asker de vardı sitede. Verdiği yanıtlar gayet insan gibi, aklı başında. Sitedekilerin yaşına takılsam o amcanın da yaşına takılırdım. Mehcab kullanıcı adı da. Bırakın takılmayı, sitede adam gibi cevap veren az kişi olduğu için takip bile ediyorum.
Ben bir çok soruda trol cevaplar veriyorum 😂
Sizi tanımıyorum, doğrudur. Ben yaşınıza istinaden yorum yaptım.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Burada olman çok normal 🧡 Hele de emekli olup keyif yapabildiğin bu dönemde. İnternetin yaşı yok sonuçta 😌 Gençler de işten okuldan arta kalan zamanda giriyor buraya. Herkesin kafa dağıtma ve sosyalleşme şekli farklı. Sen de deneyimlerinle burada dengeyi sağlıyorsun bence 🌿 Tatilin tadını çıkar ve takıl rahat rahat 😄
Cevap
5Cevap
garip değil
Ağzı olan konuşuyor boş verin kale almaya değmezler.
Çocuk deyip geçiyorum zaten
Sosyalleşmeyelim mi hacı bura adı üstünde sosyal medya. Bir işimiz yok işsiziz biz burada takılmayı iş olarak görüyoruz.
Abi profilin çok iyi bayıldım 🤣 yaşında garipsenecek bir şey yok keyfini çıkar eğlencene bak inşallah yaşlanınca bende senin gibi olurum
İnşallah daha iyi olursun
Ben garipsemem. 18 yaş üzeri herkes bu sitede vakit geçirebilir.
siteyi kullanabilmene şaşıoz
Sen de geleceksin benim yaşıma. Umarım benim kadar dinç olursun ve aklın yerinde kalmıştır
Eskiden benim de serseri fareydi nikim 😀garipsemiyoruz dostum ☺
amca biz seyyar takılıyoruz hem çalışıp hem vuruyoruz
Ben garipsemedim. Normal bir durum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?