Kızlar sizinde sözlünüzün/nişanlınızın ailesi ilişki durumunuza karışıyor mu ve sizin adınıza karar vermeyi kalkışıyor mu?

Ya her şey güzeldi sevmiştik birbirimizi ama nedense 1 sene sözlü kaldıktan sonra artık kendileri bizim duruma karışmaya başladılar. Biz uzak mesafeyiz farklı ülkelerdeyiz ve ben hâlâ okuyorum okulum var planlarım var, ama ailesi tutturmuş seneye evlenin, işte onun da ailesiyle konuşacağız söyleyeceğiz artık evlensinler diye. Abi daha yeni yeni birbirimize alışıyoruz aileler olarak ve dediğim gibi okulum var uzak mesafeyiz çalışmıyorum ekonomik durumum yok onun da kendine yettiği kadar var. Biz oysa nişan planları yapıyoruz sözlümle onlar nişandan önce tutturmuş düğünü, düğünü planlıyorlar. Kendimiz de açıkladık düğün için henüz hazır olmadığımızı ve önceliğimizin nişan olduğu. Bizim âdetimizde altınlar nişanda takılıyor onlarda ise düğünde, ve bu yüzden de altınları nişanda takmak istemediklerini söylediler. Ne yapacağımı bilmiyorum sürekli evlilik konusunu bahsediyorlar bıktım.

Kızlar sizinde sözlünüzün/nişanlınızın ailesi ilişki durumunuza karışıyor mu ve sizin adınıza karar vermeyi kalkışıyor mu?