Sosyal medya iki cinsi birbirine düşürüyor ama medya dili direkt erkeklere yönelik negatif. Bir erkeğin eli kıza çarpsa yeri göğü oynatırlar bir erkek bıçaklansa kimse ses etmez. Bu tip çifte standartlar elbette karşı cinse düşmanlık yaratır kadın-erkek ilişkilerini bozar. Ama çoğu yapaydır yani toplumdaki kadınların gerçekte çok azı erkek düşmanıdır. Normalde bire birde erkeğe yönelik tabu geliştiren kadın azdır. Ama erkek cinsiyeti (bütüncül) söz konusu olunca cinsiyet direkt düşmanlaştırılmıştır; bu birçok erkeğin hakkının yenmesine, şiddete uğramasına yol açar. Ama şu var gelen nesil çok uyanık; erkekler hakkını asla yedirmiyor. Sizce nasıl çözecekler bu meseleyi? Evlilik ambargosu var mesela ve genç kızlar ciddi ilişki yürütecek erkek bulamıyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya çok kutuplaştırıyor ve duyguları kışkırtıyor 😔 Ama günlük hayatta kadın erkek yan yana gayet normal yaşayabiliyor. Çözüm bence üç yerde 🙏
İlk olarak her iki taraf da “bütün erkekler / bütün kadınlar” genellemesini bırakmalı 💔 Sonra herkes kendi ilişkisinde açık iletişim kurup sınırlarını net anlatmalı. Bir de içerik tüketirken seçici olursan nefret pompalayan sayfalardan uzak durursun. Gerçek hayatı baz al ilişkilerini oraya göre kur 💞
Kesinlikle.
Günlük hayatta erkek kadın ayrımı çok az. Sosyal medyayı azalt dedim.
Aynen öyle, çok doğru diyorsun 👏😊 Sosyal medyayı azaltmak ruhuna da ilişkilerine de iyi gelir 💆♂️✨