Seven erkek şöyle yapar, seven erkek böyle yapar tarzında yazılar, videolar insanları tek tip ilişkiye itiyor ve maalesef ben de dahil onların etkisiyle karşımızdakinden hep aynı beklentilere giriyoruz. Yapmıyorsa sorun varmış gibi hissediyoruz; oysa herkesin sevme modeli ve bir şeyleri yapma zamanlaması farklı olabilir. Çok üzgünüm, ben de ilişkimi bu yüzden mahvettim. Bir anda büyük beklentilere girdim; karşı tarafın da bana alışma sürecinde olduğunu unutup her şeyi ondan bekledim ve hâlâ karşıma bu tarz videolar çıkmaya devam ediyor. Gördükçe kafayı yiyorum. Siz aynı hataları yapmayın, karşınızdakini bireysel değerlendirin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayİlişki; karşılıklı duygu, çekim, güven ve ortak çıkarları ekseninde yürüyen bir modeldir. 10 çeşit ilişki modeli yok zaten.
Seven erkek;
*Hem geleceğine hem de sevdiği kadına yatırım yapar.
*Sevdiği kadına ihtiyacı ölçüsünde ilgi/sevgi vermekten kaçınmaz.
*Sevdiği kadınla evlilik dışı seks pazarlığı yürütmez.
*Sevdiği kadını şaka yollu da olsa kırıp incitmekten imtina eder.
Seven kadın;
*Sevdiği adama her şeyden önce saygı ve itibar gösterir. Onunla zıtlaşmaz, sürtüşmez
*Sevdiği adama meşru/makul her konuda biat etmeyi kendine görev bilir.
*Sevdiği adamı kendine bir rakip değil yardımcı/koruyucu olarak görür.
*Beden ziynetini sevdiği adamdan başkasına sergilemez. Sevdiği adamın p*rnstar gibi giyinip başka erkeklerin dikkatini çekmez.
Sağlıklı Z mutlu bir ilişki hem erkek hem kadın açısından yukarıda zikrettiğim bağlayıcı hususlar temelinde ilerler. Bunun dışındaki ilişki modellerinin hepsi toksiktir, kendi kendini imha edip yok olmaya mahkumdur.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayMevcut ilişkilerin sarsılmış yapısına mükemmel bir yorum getirmişsiniz, öncelikle tebrik ederim. Maalesef ki sosyal medya çılgınlığı, insanların yaşadığı düzen içerisine etki eden her ne varsa onlardan beklentilerini artırıp tahammül edilemez bir seviyeye çıkarttı. Sosyal medya, erkek ve kadınların sadece duygusal değil tüm ilişkilerinde nasıl davranması gerektiğini adeta toplumsal bir baskı altında aşılıyor. Kimse içinden geldiği gibi davranamıyor ve herkes sanki mecburmuş gibi belli başlı sorumluluklar adı altında davranış sergiliyor. Hâl böyle olunca karşı taraftan beklenen davranış da normalleşmekten çıkıyor. Herkes doğal seyrinde yaşayabilse bu denli ayrılıklar, üzüntüler, aldatmalar, terk etmeler ve edilmeler de yaşanmayacak. Mutluluğumuzu, beklentilere sattık. Herkes mutsuz, herkes daha fazlasını bekliyor. Bu sebeple elde olanda kayıp gidiyor.
10 Yorumla
4 ayGüzel bir açıklama olmuş. Özenti sonucu beklentiler yüksek olunca ilişkiler yürümez oluyor. Bir erkekte sosyal medyada gördüğü kadının giyimiyle bakımıyla vs kendi sevgilisini ya da eşini kiyasliyor ve onun gibi olmadığı için eşinden soğumaya , ve aradığı şeyi başkasında bulmaya çalışıyor. Eskisen evli insanlar sadece birbirlerini görürdü yani başka bir evli çiftin ne yaşadığına pek tanık olmazdı o yüzden aşırı bir beklentileri olmuyordu ve sorun da olmuyordu. Ama şimdi telefonlar ve sosyal medyalar yüzünden herkes herkesin evinin içinde. Ve insanlar hep uc noktaları ister oldu. Haliyle de sürekli bir arayış , tatmin olamama sorunu ve sonunda malum olaylar. Senin için uzuldum. Bel ki tamamen bitmemistir? Bel ki geri tekrar bir araya gelebilirsiniz?
26 Yorumla
Soran4 ayyazdıklarınıza tamamen katılıyorum kadınlar erkeklerden maddiyat ve sürekli ilgi bekliyor, erkekler kadınlardan vitrin mankeni gibi olmasını
ilişkim bitmedi devam ediyoruz ama benden çok soğudu onun farkındayım gönlünü almak için her şeyi yapıyorum ama sözlerimi unutamıyor bu arada maddiyat asla beklemedim onun hakkında önyargı oluşturdum hareketlerinin altında farklı sebepler aradım kuşkumu çok belli ettim bu yazmıyorsa başkası vardır vs. sözleri yüzünden inanılmaz kafamda kurdum- 4 ay
Kadınla erkeğin beyni ya da kalbi aynı calismaz. Kadın sürekli ilgi beklerken erkekte bu tam tersi. Kadınlar da zaten en çok bu durumdan şikayetçi olur. Yani isterler ki sürekli benimle konuşsun , bana güzel sozler söylesin , benimle ilgilensin , hediye alsin , sevsin , öpsün vs vs ama işte erkeklerde böyle bir fıtrat yok. Kadınlar bunu biraz anlasa bu konuda ki beklentilerini biraz dusurse bu sorunlar olmayacak iste. Bi adama sürekli beni sevmiyor musun , benden biktin mi , başkası mı var diye sorarsan o adamı kendine karşı sogutmus olursun. Kadınların en başta erkeğin fitratini bilmesi ve benimsemesi lazim. Ben şunu şunu istiyorum diye diretmekle hiçbir yere varilmiyor maalesef. Biraz zaman ver ağırdan al umarım zamanla o soğukluk kaybolur ve eski halinize geri dönersiniz.
Soran4 aytam da dediğin şeyleri yaşadık dediğin sözleri sarf ettim dün 3 yıllık evli genç bir tanıdığım da aynı şeyleri söyledi erkeğe ne söylersen kafasına onu sokarsın beni sevmiyorsun vs. dersen öyle hissetmeye başlar ama benimle ilgileniyorsun bana değer veriyorsun dersen daha fazlasını yapmaya çalışır dedi bu cidden çok doğru olumsuz konuşarak sadece kendimizden itiyoruz
- 4 ay
Kadinlarin çoğu bunu anlamıyor ya da anlıyor ama burnundan kıl aldirmamak için hala direniyor. Halbu ki iki tarafta fedakarlık yapsa sorun kalmayacak. Gerçekten sen sevgilin ya da eşinle ilgilen aşırı bir beklentiye girme zaten seviyorsa gerekeni yapacaktır. Ama sen erkek adama şart kosarsan işi inada bindirirsen sorun olur. Adam sana çiçek almıyor mi diyelim istemekle de aldiramazsin. Yani iş inada biner almaz. Bu sefer eften puften bir sebepten dolayı ilişki zarar görmüş olur. Sen mantıklı olanı görmüşsün. Dediğim gibi biraz zamana bırak her şey düzelir inşallah.
Soran4 ayinşallah teşekkür ederim dediklerini dikkate alıcam
- 4 ay
Rica ederim. Umarım mutlu olursunuz. Hayirli günler
4 ayBen de ilişkimi sürekli çiçek alan arkadaşımla kıyaslardım. Herkesin ilişki dinamiğinin farklı oluşuna inanıyordum ama ideali de onlarmış gibi geliyordu. Karşı tarafın huylarını iyi bilen biri neyi niye yaptığını anlayınca ilişki çok güzel ilerliyor. Bazıları hediye vererek sevgisini gösteriyor bazıları güzel sözler ederek vs gibi.
17 Yorumla
Soran4 ayevet işte ben de bir süre sonra bana çiçek alsın diye bekledim ve arkadaşımın gazıyla sinirlendim çıkıştım bir sürü ilişkimiz sarsıldı oysa bir süredir zaten plan yapıyprmuş çiçekten daha fazlasını
- 4 ay
Bende çok sonradan anladım. Sürekli sağdan soldan seni sevmiyor minvalinde laflar da kafamı karıştırırdı. Neyse işin sonunda ben de aynı durumdayım ahah
Soran4 ayevet ve çok sağlam dostlukları olduğuna inanan bi insanım kesinlikle kadın düşmanı vs. algılanmasın dediğim ama 25 yaşındayım ilk defa bunu cidden fark ettim arkadaş dahi olsa herkes iyi niyetli değil arkadaşların gazına asla gelmemek lazım ilişkiyi biz yaşıyoruz ne kadar anlatsak da yaşayan kadar anlamayacaklar kalıplaşmış cümlelerle verilen teselliler bizi sadece daha çok dolduruşa getiriyor kimi arkadaş da zaten bunu bilinçli yapıyor
- 4 ay
İlişkinin her ayrıntısı arkadaşa anlatılmaz. Benden her ayrıntısını anlatmamı bekleyenlerin her şeyi gizli saklı tuttuğunu farkedince iyi niyet olmadığını anladım.
Soran4 ayaşko her ayrıntıyı bırak ben %1 ini anlatan biriyim o halde fırsat kolluyorlar olumsuz yorum yapabilmek için hepsinde kötü niyet vardır demiyorum ama insan arkadaşının ilişkisine saygı duyar karşıdakine saygı duyar biraz barışılacağı belli toplum olarak olgunlaşmış değiliz kötüyü bulmaya çalışıyoruz hep, bunlar ilişkinin parçası her zaman canım cicim ilerlemez denmiyor da hemen bitir seven erkek şöyle yapar seven erkek her şeye rağmen hislerinin arkasında durur vs. diyerek daha çok gazlıyorlar
- 4 ay
İlişkin bitti mi tamamen?
Soran4 ayhayır ama inanılmaz soğuk kendini çok geri çekti ve anlık şeyler değil bir süredir böyle elimden geleni yapsam da eski tavrına dönmüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Bunu bu kadar fark ederek yazman bile kocaman bir olgunluk göstergesi, önce onu söyleyeyim 🥺💛 Sosyal medya gerçekten “seven erkek şöyledir” kalıplarıyla insanın beynini yıkıyor, sanki aşkın check-list’i varmış gibi. Ama ilişki dediğin iki insanın kendi dili, kendi ritmi, kendi hızıdır 💫
Kendini suçlamanı hiç istemem, öğrendiğin çok değerli bir ders bu. Bundan sonrası için “ben neye ihtiyaç duyuyorum, o insan bunu nasıl gösteriyor” kısmına odaklanmak daha sağlıklı. Peki şu an bir ilişkiye başlasan, en çok hangi beklentini değiştirmek isterdin? 💭✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
39Cevap
Ben de böyle, her şeyi erkekten bekleyen birileriyle karşılaşmaktan korkuyorum. Böyle kişilerin kendine değer vermediğine eminim. Bahsettiğin "seven erkek her türlü kabul eder, her şeyi yapar" lafını söyleyenleri çok duydum. Bunu diyenler bu sözden ne anlam çıkarıyor bilmiyorum. Ama bence o kızlar, kendilerinin sevilebilmesi için, erkeklerin üstün bir çabaya girmesinin gerekli olduğunu düşünüyor. Kendilerini yoksayıyorlar ve bu yüzden sadece bekliyorlar. Beklesinler.
11 Yorumla
Soran4 aykendimden örnek veriyorum kendimi o kadar beğenmeyip sevmiyordum ki karşımdakinin sevdiğine ikna olmak için hep ilgi bekledim vaktini ayırsın güzel sözler söylesin çiçek alsın vs. çünkü sevilebilecek birisi olduğuma inanmak istedim benim ilişkimde sorun karşıda değildi ben kendimle ilgili çözemediğim meseleleri ona yükledim aslında çoğu insan davranışının sebebi de bu
Kapitalizm kadınları feminizm adı altında derin bir yalnızlığa sürüklüyor.
Kadınlara güçlü kadın çalışan kadın, özgür kadın laf dinlemeyen kadın pohpohlamaları yaparak kadın doğasını bozuyorlar. Kadınları böyle böyle kapitalizme köle haline getiriyorlar.
şu an tüm kapitalist sistem kadınların süs püs, makyaj, bakım, giyim, alışveriş vs huyları üzerinde dönüyor. Kadınları zorla iş hayatına sokup erilleştirdiler iyice. Erkeklerinde bir çoğu kadınlara ulaşmak için prensesleşiyor.
Ama uyanan bir çok erkek bu durumdan bıktı. Artık kadınları uğruna bişey yapmaya değer görmemeye başladılar. Bir çok kadın gerçekten değmez. İnanılmaz bir bozulma var.
Böyle giderse kadınları ciddi bir yalnızlık dönemi ve psikolojik problemler bekliyor. Kadın ilgi bağımlısı bir varlık. Kendi ayaklarına sıkıyorlar şu an00 YorumlaSosyal medyadan etkilenen insanlarda sorun olduğunu düşünüyorum.
Gerçek hayatla önüde düşen videolarda ki farkı ayırd edememek ciddi bir sorun bence.
Bu sorununuzu düzeltmeye çalışın, sosyal medyayı ve hatta çevrenizde ki insanların her dediklerini yapılması gereken şey olarak görmemeyi öğrenin.Sosyal medyadan uzak durun diyeceğim ama bu geçici bir çözüm, dış iletilerden etkilenmemenin bir yolunu bulun, gerekirse psikoloğa gidin yardım alın.
Sizin ilişkinin bitişi sizi uyandırmış aslında, sosyal medyanın yanlış şeyler aşıladığını fakretmişsiniz ama üzerine gidin bunun, kendi içinizde tamamen bitirin sosyal medyadan etkilenme olayını.
00 Yorumlasize aşılanan empatiden yoksun makyevel bir ilişki türü.
karşı taraf ile uyumlu olup olmamayı değil karşı tarafı kendi isteklerine göre asimile etmeye dayanıyor
yabancı birinden ortak dil konuşmak veya ikinizin de birbirinizin dilini öğrenmenizdense ısrarla ona kendi dilini konuşturmaya çalışmak gibi
çocuk gibi ille de benim dediğim olacak demekten farkı yok.
10 Yorumla
4 aySitede nadir gördüğüm nitelikli ve güzel paylaşımlardan biri. Gerçekten aklına, bakışına sağlık. Sistemin bize dayattığı ve gerçek yaşamla alakası olmayan ilişki ve yaşam biçimlerini o kadar içselleştiriyor ki, hep oradaki hayatları istiyoruz, günün sonunda ise mutsuz ve yalnız kalıyoruz.
10 Yorumla
4 ayHerkes sosyal medyadan çok fazla etkileniyor. Türk halkında her duyduğuna inanma hastalığı var; orada gördükleri her şeyin doğru olduğuna inanıp sosyal medyada gördüklerini savunuyorlar ve uyguluyorlar. Sosyal medya erkeğe çok sorumluluk yüklüyor, kadını da pasif, hep alan, durağan bir konumda olmaya zorluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAslında süreç önemli. 1 yıldır birlikte iseniz o kişi kütük gibi biriyse romantik değilse problem vardır. İnsan 1 tane de olsa bir şeyler yapar mutlu eder
Bak ben hiç takmazdım senin gibi düşünürdüm ama eski sevgililerine yaptıkları ile ilgili itirafları var onlara harcarken onlardan kısmamış benim istediğim şeyleri çok görüp alamam dedi.
Bazı şeyler kulağına küpe olsun. Maddiyat değil mesele, görülmek.
Seni görmeyen birine emek vermek eziyete dönüşüyor.
İlk evrede bir şey bekleme ilerisi için diyorum.00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 662 cevap paylaştı.
4 ayHer şeyde beklentiyi küçük tutacaksın , kutundan büyük çıkarsa ne ala …
31 Yorumla
Soran4 ayne güzel bir söz
4 aySosyal medyanın bizi tek tip ilişkilere ittiğini düşünmüyorum. Sağlıklı bir ilişki sadakat, ilgi, anlayış ve güven üstüne kurulur. Sosyal mecralardaki ilişki algısı da genel manada bunun üstünden kuruluyor. "Bir insan size şunu alıyorsa seviyordur." tarzı söylemler var lakin azınlık, bir insan size saydığım şeyleri veriyorsa seviyordur diyen insanlar çoğunluk ki olması gereken bu ve tek tip de değil.
10 Yorumla
4 ayHiçbir şey için doğal değil bu. Evler, yaşam tarzı, mutfak malzemesi için bile geçerli. Her şey aynı farkında mısınız? Her yerde clean girller, hastane gibi evler, aynı tabak çanak, aynı giyim kuşam, aynı tv dizileri, aynı içerikler var. Pazarlama ve kitlesel algılar böyle kontrol ediliyor işte.
10 Yorumla
4 aybence cok haklisin sosyal medya iliskiyi kalip hale soktu herkes ayni sekilde sevmeli ayni seyleri yapmali gibi bir algi var halbuki herkesin sevme dili farkli zamanlamasi farkli bu beklentiler gercek hayatta yoruyor ve haksizlik oluyor sen bunu fark etmissin bu bile buyuk bir adim bundan sonra daha gercekci bakarsin iliski karsindakini kaliba sokmak degil onu oldugu gibi taniyabilmekle yuruyor
10 Yorumla
4 ayAklı yerinde olan erkek hstr çekip kendi neyse onun gibi davranır... O anlatılan kadınların işine gelenler... hepsini yapsalar bile memnun edemezler çünkü kadın memnun edilebilir bir doğası yok. Kendini memnun et memnun görün kadın zaren erkeğim memnun kendini memnun edebiliyor en azından der o da olur.
10 Yorumla
4 ayAşırı kötü etkilediğini düşünüyorum. Kimse kâfi demeden daha fazlasını arıyor. Sevgi, saygı, aşk kavramlarının anlamları bile çok fazla değiştirildi. Ve ambalajına bakarak insanlarla ilişki kuranların hayati tehlikesi var artık...
20 YorumlaBence normal değil ve insanın kafasını gerçekten çok karıştırıyor. Herkesin sevme dili ve temposu farklı ama sosyal medya bunu yok sayıyor. Bir noktadan sonra kendi ilişkimizi değil, başkalarının kalıplarını yaşamaya çalışıyoruz. Bu farkındalığa varman bile çok kıymetli.
00 Yorumla
4 ayBence herkeste bu geçerli değildir bende böyle düşündüm olduğu gibi kabul ettim fakat yine eksikti boştu mutlu değildim sevdiğim şeyler yoktu ve ben kabul ettikçe normal olmayan şeyler bile normal gibi geliyordu. Kim nasıl hoşlanır değilde sen nasıl hoşlanırsın ona bakmalısın macerayada hiç gerek yok
03 Yorumla- 4 ay
@ledamniiii merhaba, yorumlarını beğeniyorum, bir sorunum var bir kızla alakalı, rica etsem dönüş yapar mısın sana durumu anlatayım tavsiye verirsen memnun olurum
- 4 ay
Tabiki dinliyorum
- 4 ay
@ledamniiii burdan sormadan rica ediyorum rahat edemem herkes görünce
Ayni şeyi ben de yaşadım bana hiç çicek almadiği için triplere girdim halbuki onun sevgisini gösterme biçimi bambaşkaydı
Seven insan mutlaka zaman bulup sevdiğine zaman ayırır diyip durdular, onun bana ayırdığı zaman azdı ama gercekten elinde olmayan seberlerden ötürüydü. Çok sorun çıkardım bu kalıplar yüzünden00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 569 cevap paylaştı. Ya bi tane ömrümüz var. İyi olsun diye çaba ederken bir de daha olgunlaşmamış egolarla kimse uğraşmak istemez. Huzur istiyoruz. Kadın olsun, erkek olsun. Tabii illa şu tip olmamalı herkes. Misal başkası maço sever ben hanımcı severim. Değişir. Doğru mu bu tek tip modeli, değil
00 Yorumla
4 ayNe kadar güzel sözler bunlar ya çok iyi bir yorumlama. Üstelik bunu bir kadından duymak da her şey için hala umut varmış dedirtti. Tecrübenin iyisi kötüsü olmaz. Bu tecrübenle bundan sonraki ilişkinde aynı şeyi yapmayacağını biliyorsun en azından artık.
00 YorumlaO kadar tek tipleşilmiş ki, bana gelip ilişkilerini anlatan arkadaşlarımın ayrılık hikayelerinin sonunu ben tamamlıyorum resmen hacı, o kadar aynı milletin ilişkisi
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 326 cevap paylaştı.
4 ayBebeğim aklınızı niye başkasına kiraya veriyorsunuz? Sizin kendinize ait bir aklınız yok mu? Düşünemiyor musunuz? Muhakeme edemiyor musunuz? izlediğiniz her şeyin rengine bürüneceksiniz, aynada kendinizi göremeyeceksiniz neden yaşıyorsunu?
129 Yorumla- 4 ay
Çünkü duygusallık
- 4 ay
@Şimdigördüm yapmayın öyle şeyler.
Erkekte bakacağınız ilk şey;
Bundan baba olur mu
Merhametli mi...
Bunlar olsun - 4 ay
E ben buna bakıyorum zaten hep amaç cinsellik olan şahıslarla uğraşıyorum bu ne ya sorun ben de mi bunlarda mı bıktık ya
Soran4 aybaşkasındsn akıl almak değil mesele sadece maddiyat ilgi vs. de değil mesela erkek arkadaşım bana bir haftadır eskisi gibi vakit ayırmıyordu herhangi bi sosyal medya uygulamasına giriyorum karşıma çıkan söz erkek ilgisini kesmişse yönelttiği başka biri vardır vs. bir kez görmezden geliyorum iki kez geliyorum sonrasında kafamda kurmaya başlıyorum her davranış kalıbına genel bi yargı üretilmiş şöyle yapıyorsa şöyledir böyle yapıyorsa böyledir diye görmezden gelsen de o kadar çok maruz kalıyorsun ki bir süre sonra acaba mı demeye başlıyorsun
- 4 ay
@Şimdigördüm ahırda dolaşıyor olabilir misin?
- 4 ay
Hayır tabiki
- 4 ay
- 4 ay
@Şimdigördüm doğru mu 26
- 4 ay
Hayır 26 değilim
- 4 ay
@Şimdigördüm kaçsın
- 4 ay
21.
Soran4 ay25 yaş
- 4 ay
34 bedenli Jessica May gibi olan beni bulsun 🤪
- 4 ay
Hı öyleyizde bu seni niye alakadar etsin iyi misin
- 4 ay
@Şimdigördüm öyle olsaydın bu tepkiyi göstermezdin. Demekki değirmen taşı kıvamında goca götlü bir garısin sen 🤪
- 4 ay
Abart
- 4 ay
Bu delilerde hep peşimde
- 4 ay
@Şimdigördüm ben bilmem artık
Jessica May gibi 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli garı seviyorum ben - 4 ay
Bak üstte demişsin ki ahırda mı yaşıyosunda bulamıyosun demekki sende ahırdakilerden birisin
- 4 ay
@Şimdigördüm evet yavrum ben öküzüm
Bak girbaclarim seni - 4 ay
Belli
- 4 ay
@Şimdigördüm seviyor musun kırbaçlanmayi
- 4 ay
hadi ordan git
- 4 ay
@Şimdigördüm godugumun xürtügu yorumuma salça olan sensin. Olmayan beynine soktuğumun kaltagi. Asıl sen xektirr git
- 4 ay
Şşş🤫bunlar hep kıskançlık ve elde edememekden
- 4 ay
@Şimdigördüm değirmen taşı kıvamında goca götlü ve inek biciği gibi olan memenin neyini elde edeyim yavrum? Küçücük fındık kalçali küçük memelisin sanki de...
- 4 ay
Anlamadım illa foto mu at diyosun sende hayırdır
- 4 ay
@Şimdigördüm at yavrum
Seni tutan mı var - 4 ay
Bebeğim
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayO her iki cins için de geçerli. Kalıplaşmış modellere yönlendiriyor insanları. Sadece sosyal medya da değil diziler filmler vs genel yönlendirme yapıyor.
10 Yorumla
4 ayAdı üstünde sosyal medya sosyal medyadaki herşeye inanmayın
30 Yorumla
4 ayBir bilgi sosyal medyada dolaşıyorsa, onun tam tersine inanın.
34 Yorumla- 4 ay
O kadar da değil
- 4 ay
Bilgiden kastım, topluma zorla dayatılmaya çalışan algılar.
- 4 ay
He evet
- 4 ay
Ama hani o ikisi bambaşka şeyler ya o yüzden dedim
4 ayTvlerde öyle sadece sosyal medya mi.
Zengin holding ceo su ve garson fakir kız sonra kilelt bunları gerçek hayatta uygulamaya calisio falan 😄10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 511 cevap paylaştı. Çok haklısın.
Burada bile geçende buluşmaya çiçeksiz gelen erkeği eleştirip duruyorlardı.
Ben hayatım boyunca hiç kimseye çiçek almadım. Çiçekleri bu şekilde çöp etmek hoşuma gitmiyor. Bu beni kötü biri yapmaz.00 Yorumla
4 ayBen oldum olası bu tür değerlendirmelere karşıyım, herkes kendine göre bir birey ve herkesten farklı özellikleri vardır o yüzden özel olarak değerlendirmek lazım. İki kişinin arasında olanları en iyi yaşayan bilir... Geçmiş olsun
00 Yorumla
4 ayBiraz da insanın kendi aklı olmalı sosyal medya ile alakalı değil ki bu onu paylaşan bir insan sosyal medyanın kendisi değil bu kişiler çevrenizde olsa size orada yazdıkları gibi konusacaklardi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aybu tür konuları bir insanla ilişkiye girmeden düşünmek ve artık kendin ne istiyorsan ona göre birisini seçmen daha mantıklı sonradan şu şu olsun diye istemek çok mantıksız kaçar ve karşındakine de ayrı bir saygısızlık olur
10 Yorumla
4 aySosyal medyadan ya da birilerinden etkilenmek zorunda değilsiniz hepinizin aklı fikri var Allah'a şükür diyelim..
00 YorumlaSosyal medya ne ilişki bıraktı ne aile her şeyi mahvetti
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayNedense sosyal medya da ilişki tavsiyesi veren kadınların ilişkileri yok bekarlar genelde
10 Yorumla
4 ayAnormal, herkesi tek tip modele sığdırıp sünepe hanımcı tipler yaratmak istiyorlar
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 4 ayAman kimseyi takmayın interneti boş boş kullanan kişiler bunlar
00 Yorumla
4 ayHay seven erkeğin aq ya yeter valla bıktım böyle dayatmalardan
00 Yorumlaüzgünüm senin için para harcamıyosa kullanılıyosun net
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayDüşük IQ olmayan ama bencil bir nişanlım var aynısını anlatıyorum böyle olmaz diyorum, beni anlamıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAferin, mi diyek? Ne beklşyosun?
Bi baştan bi sondan bi cümle okudum. O iki cümleyi al, copy-paste, bütün kadınların alayı o
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySaçmalık bacım çoğu burada süslü süslü konuşanlara bakma yüzlerine bakan yokta teselliyi burada buluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayPeki sana bir soru sence ilk adım erkekten mi gelmeli kadından mı yoksa her ikisinden de gelebilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBaşkalarının sözlerine uyup da kalbe birisi alınmaz, seversin aşık olursun o zaman konuşursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKimse iyi değil son zamanlarda. Bence eşin dahi olsa biraz yalnız bırakmak gerek.
10 Yorumla
4 ayKendini olgunlaştıramayan her insan hayatın her döneminde böyle oyunlara gelebiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKızım o kadar haklısınki ayakta alkışlayasım geldi seni
00 YorumlaSonunda toplum uyanmaya başladı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayİnsanlarada bole bir akil var kız diyorki bende tip var fizik var erkek herşeyi yapacak ama bilmiyor bu dünyada sadece bir kız var zaten ilişkileri bu sosyal medyadaki tipler bozdu herkes akil veriyor herkes ilişki koçu olmuş
00 Yorumla
4 ayben beklentiye girmiyorum
10 YorumlaSözde ilişki uzamanları da okur umarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKadınlarda kafa yok Knk sabaha kadar anlat anlamayacaklar bunlar ben o yüzden saldım kız işlerini ciddi mana da kafasızlar
00 YorumlaSosyal medyanın aşıladığı hiçbir şey normal değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBağlanma ve davranışlar bireysel düzeydedir🙌🙌
10 Yorumla
4 ayGenelleme doğru değil
00 Yorumlanasıldı ki karşındaki kişi
00 YorumlaHerkesin bir beklentisi var işte
00 Yorumla
4 ayTek mahveden sen değilsin emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAydınlanma başlamış.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAyy evet herkesin sevgi dili farklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKesinlikle değil mekanik olan anormaldir
00 YorumlaBiraz öyle gibi
00 Yorumla
4 ayDeğil
00 YorumlaBence hepsi saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyanın kadınlara aşıladığı tek tip ilişki modeli normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler