Ayrı eve çıkmak istiyorum ama korkuyorum tek başına yaşayabilen insanlara çok özeniyorum bir ben korkağım herhalde
2 ay
2,5 yıldır tek yaşıyorum tavsiye ederim. Yemeğin ütün bulaşığın sorumluluk tamamen sana ait oluyor. Koyduğun bir eşya mutlaka yerinde duruyor durmuyorsa da cinlerle kavga edebiliyorsun. Evde bazen kafayı yiyebiliyorsun yalnızlık hissinden dolayı. Çayını demle keyfine bak.
Cinler deme yaa zaten onlardan korkuyorum haha harbiden nasıl aşarım ya şu korkuyu rahat kafa huzur istiyorum
Ahaha yok ya korkma onlarla akraba oluyorsun bir şey olmaz hele ki duş alınca izleniyormuş hissi öff süperr 😄 Şaka şaka. İlk başta bende tuhaf buluyordum ama cidden alışıyor insan. Yaparsın bak valla tavsiye ediyorum. Geç tek başına yaşa kafan öyle bir rahat ediyor ki dünya varmış diyorsun.
Ahhaha Çok isterdim ama korkumu aşmadan buna cesaret edemem geri dönüşü yok sonuctaa
Korkunu aşmanın ilk yolu zaten tek başına eve geçmen :)
Hiç bir zaman öyle bir korkum olmadı.
Kişi yaptığını kendinden emin olarak yapıyorsa bu korku hiç olmuyor.
Eğer ilaha bir rahatsızlığımdan bahsetmem gerekirse.
O da kişilerin önyargısına yenilip , beni tanıdığını zannedip peşin hüküm verip sonunda da yaptığının yanlış olduğunu iş işten geçtikten sonra söylüyor olmaları.
Doğru insan diye bir şey var ama doğru zaman diye bir şey yok.
Çünkü zamanın doğruluğunu kişinin yapabildiği doğruların sonucu oluşturur.
Kişi doğru ise yanlış karar ve tercih yapmaz.
Kararsız kalmaz.
Tek başına yaşamak gözünde büyüyünce çok korkutucu geliyor ama bu duyguyu yaşayan tek kişi kesinlikle sen değilsin 🥺💛
Korkak değil sadece temkinlisin.
Küçük adımlarla başlayabilirsin mesela önce birkaç gün bir arkadaşında kal sonra kısa süreli yalnız kalmayı dene.
Kendi evin zamanla en güvenli alanın olacak merak etme 🏡✨💪
Cevap
3Cevap
Ailemle yaşıyorum şimdilik ama korkmam galiba
Off nasıl aşacağım bunu
Hayır yıllardır hep tekim ve çok da temizim
Çok iyii
Tek yaşamak da sıkıcı ya
Hayır korkmam
Güzell
Bööö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?