Köyde yaşayan, akraba sayılan bir çifçiyle evlenilir mi, aile baskısı ve dedikodulara rağmen ne yapmalıyım?

Köy değil de benim de oralı olduğum ilçede yaşamayı teklif ediyor, sonradan buralara geliriz diyor. Benimle değil bir başkasıyla da evlensen eşinin arkasından gideceksin yani erkek neredeyse karısı da orada oluyor dedi. İşte ailemin ne düşündüğünden falan bahsettim. Sonrasında ailenin lafıyla hareket etmememi söyledi, senin kendi fikrin önemli değilse evlenemezsin gibisinden şeyler söyledi, ben cevap vermedim onun düşüncelerini duymak için artı kararsız olduğum için. Bir de bu kişi akraba sayılır, ablamın kaynı ve biz temmuzdan beri görüşüyoruz, köyde buradaki akrabalar benim ailem hariç görüştüğümüzü biliyormuş ve dedikodu yayılmış, artık nasıl oldu bilmiyorum, ablam da sen bu çocukla ciddi misin diye soruyor, ciddisen devam et ama sonradan benim başım ağrıyacak, benimle dalga geçecekler diyor, onların kız kardeşinin adı anılmazken benimki anılıyor diyor, yani beni korumaya çalışıyor ama ben ondan ayrılırsam ablamın böyle bir sorunu olur mu, ayrılmış bile olsam ne yapacağım ben ya lütfen bir akıl fikir verin, tamamen köşeye sıkışmış durumdayım, sınavlarım da bu hafta başlıyor, iyice düşünüp karar vermem gerekiyor. Lütfen yardım edin

Güncellemeler
2 ay
Bir de bu kişi ortaokul okumuş sonra birkaç işte çalışmış sonra köye gitmiş annesi kardeşiyle yaşıyor ben de üniversite son sınıf öğrencisiyim o çok şehir sevmiyor ben de köy
Köyde yaşayan, akraba sayılan bir çifçiyle evlenilir mi, aile baskısı ve dedikodulara rağmen ne yapmalıyım?