İster karınız olsun ister kız arkadaşınız, hata son dakika vazgeçsin, istemiyorum istemiyorum demektir, naz yapmak değildir, zorlamanız tecavüze girer ve en önemlisi 18 yaş altındaki çocukların rıza kavramı bile yoktur
2 ay
"Hayır istemiyorum" dedikten sonra hâlâ daha erkeğin peşinden koşmasını isteyen hemcinslerimiz yüzünden. O kadar çok duydum ki "ee ama seviyorsa mücadele etmesi lazım" lafını kadınlardan.
Haliyle erkekler de bütün kadınlara aynı tarifeyi uyguluyor. Israr aşk emaresi zannediliyor.
Rızanın hâlâ yanlış anlaşılmasının sebebi maalesef eski öğretiler ve “kadın naz yapar” kalıpları 😔 Toplum uzun süre hayırı duymaya alışmadı. Oysa hayır net bir sınırdır ve her an değişebilir. İlişkide sevgi varsa baskı olmaz ❤️ 18 yaş altı içinse rıza yoktur, sorumluluk tamamen yetişkindedir 🚫👶🏻
Cevap
3Cevap
Bunun kararını aranızda tartışıp siz verin. Kadın hayır diyorsa aslında evet demek istiyordur gibi söylemleriniz çok
Hiç bir kadın cinsel ilişki esnasında istediği halde istemiyorum demez dese bile zaten tavırlarıyla anlarsın hala devam ediyorsanda o senin sapık olduğunu gösterir
Hayır demek her şey için yeterlidir. Bu karşıdakinin karaktersizliği
Çok şükür bu konuda geçmişim su gibi berrak tertemiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?