Sanırım güzel şeylerin bir an önce yaşanmasına çok ihtiyacım var. 🥲Ülkemize, ailemize, sevdiklerimize, güzel haberler, ümitli gelecekler, acı ve gözyaşı ile kalp ağrısı olmayan aydınlık günler getirmeni diliyorum.
Öyle bir gel ki unuttur geride kalan olumsuzlukları içimizde çiçekler açtıran bir NİSAN ayı ol. Güzelliklerle, iyilikle, bereketinle gel.. 🌸🙏
Güzelleme yapalım, umutsuzluk çöktü bu aralar içimize belki arada nefes almalıyızdır. Ben en çok yarın için heyecanlıyım yarın doğum günüm çünkü onun haricinde de bahar güzeldir çiçekli ağaçların resimlerini çekip kendim de çiçekli giyinmeyi seviyorumm.
Benim için de durum boyle. Doğduğumuzdan beri en çok bildiğimiz şeylerden birisi, insanlar bir gün ölecektir. Dolayısıyla hiç bir ölüm şaşırtmıyor. Belki olması gerektiği gibi üzmüyor. Hakkımızda hayırlısı.
Nisandan beklentim tabi ki kovulmak :)).. bugün hava güzel güneşli ve hafif rüzgar var serin esen iyi haberler bekliyorum bugünden ya da en geç yarından. gelirse Nisan ayı harika geçmeye aday.. gelmezse artık biz harika yapmaya ugrasicaz.. her halükarda kayifler yerinde olsun :))
Çiçek açan ağaçları görünce içimizin açıldığı gibi attığımız her adımda işlerimizin yolunda gittiği ve kolaylaştığı bir dönem olsun artık. Diğer türlüsü yorucu. 🤦
Öyle bir zorunluluğun yoktu bence.. neyse umarım her şey çok çok iyi hatta beklediğinden de iyi olur.. o gülücükler gerçek samimi ve içten olarak seni her daim mutlu kılar :))
Fotoğrafa bakınca bile içim yumuşadı 🌸🍃 Çok içten bir dilek yazmışsın ve bu kadar güzeli elbette seni de bulur 💛 Nisan’dan beklentim kalbimizin biraz hafiflemesi huzurun ve güven duygusunun artması sevdiklerimizle daha çok sarılabilmemiz 🌞 Senin için de şifa olsun bolca kahkaha ve umut getirsin isterim 💫🌷
Bizim de memlekette bahçemizde çok var. Tekirdağ'daki ne zaman olgunlaşır bilmiyorum bir sene önce gitmiştik Eylül Ekim gibi olmuştu sanırım siyah yuvarlak tatlı olan üzümdendi. Koparıp koparıp yiyorduk. Az yememize rağmen karın ağrısı yapıyordu. 🤦