Sevgilimin ailesine yakın yerde yaşamak istemiyorum, yerimde olsanız ne yapardınız?

Ailesine aşırı bağımlı. Annesinin sözlerinden etkileniyor, yanlışı olsa dahi annesini savunuyor. Sevgilimin annesi yüzüme karşı iyi davranan biri ama niyeti kötü. Diğer gelini iyi olmasına rağmen kötüleyip herkesi dolduruyor. Sırf bu yüzden kaç kez abisiyle eşi tartıştı. Annesi, kendi öz kızlarını bile sevmiyor. Annem seni kızı gibi görür, kızı gibi davran der diyor ama hepsi yalan. Annesini melek gibi gösteriyor. Sevgilim de hep ailemin yanında olacağım, bakacağım diyor ama evlenince bakan kişi o değil direkt ben olacağım. Ailesinin tüm sorumluluğu üzerime kalacak. Annem de annesiyle tanışınca, annesi seni rahat bırakmaz, köle gibi kullanır dedi. Annesinin dediklerini yapmazsam sevgilime şikâyet edeceğine eminim ve sevgilim de annesini savunduğu için benimle kavga edecek. Kısacası evlenirsem ömrüm ailesine bakmakla geçer.

Sevgilimin ailesine yakın yerde yaşamak istemiyorum, yerimde olsanız ne yapardınız?