Eşim başka şehir de ben ise ailesine yakın oturuyorum siz olsanız nasıl davranır siniz?

Eşim iş gereği başka şehir de turizm de çalışıyor bı hotel şefliği üstlerinden ben evde kalıyorum evi taşıyalım oraya diyorum yok diyor düzgün çok konuştum konuya çözüm bulamadım annesi zaten her şey müdahale ediyor hatta eviniz taşiyip napcaksiniz falan deyince eşim de bir durdu dün de dedim ev bul evimiz taşıyalım zaten burada da kira veriyoruz en azından aynı evde dururuz bak ben böyle soğuyorum senden dedim annesi geçip dedi koçanı seviyorsan katlancaksin herkes ayrı bı sen mi ayrisin falan dedi bende 2yil verdim 1yil mi daha veremem bu şekilde evliliğime dedim herşeyi annesi yapıyor sonuçta kirayı annesi vermiyor ya da ben evimde kalıp keyfime bakacam oğlunun sadece rezillik çektiğini görecek çünkü tek odada kalıyor kendi aileme gelince kıyamet hakaret ler havada uçuşur kadın kendisi benim kocam miş gibi davranıyor annesi bana yaptığını sanıyor asıl kendi evladina olan oluyor bunu fark nasıl etmeli

Eşim başka şehir de ben ise ailesine yakın oturuyorum siz olsanız nasıl davranır siniz?