Başı kapalı ama modern biriyle olmak ister miydiniz, güzel, şık giyimli, yüzü güzel, en önemlisi ahlaklı
2 ay
Başı kapalı ama modern biriyle olmak ister miydiniz, güzel, şık giyimli, yüzü güzel, en önemlisi ahlaklı
Elit ve düzgün erkekler açıkları tercih ederler, özellikle sosyetik olanlar kapalılara bakmaz; sadece heves için kullanır, atar. Abazan, yani cinsel duyguları sapmış erkekler kapalıları çok çekici bulur ve dindarlar da evlilik için kapalı seçerler. Dekolteli bir gerdan, kapalı olan bir gerdandan daha gizemli ve daha çekicidir çünkü ipucu vardır. İnsanlar açık olan şeyleri beğenip arzularlar; mesela vitrinlerde teşhir edilen mücevherlere herkes beğenerek bakar, onlara dokunmak ister. Ama teşhir edilmeyen, defolu, en altlarda saklanan bir mücevher insanları cezbetmez. İnsan zihni, tamamen kapalı olandan ziyade kısmen gizlenmiş olanı daha çekici bulur. Göğüs çatalı her şeyi göstermez ama ipucu verir. Bu da beynin “tamamlamak istemesine” yol açar. Yani çekicilik biraz da hayal gücünü devreye sokmakla artar. Beyin eksik bilgiyi tamamlamak ister. Bu durum Gestalt psikolojisi içinde “tamamlama ilkesi” olarak bilinir: kısmen görünen bir şey zihinde tamamlanır, bu süreç daha fazla zihinsel ilgi yaratır. Kapalı olduğunda ise tamamlayacak bir “ipucu” yoktur. İnsan gözü kıvrım ve formu daha estetik bulur ama tam kapalı kıyafet bu hatları gizler, silüeti düzleştirir; dolayısıyla çekicilik olmaz. Açıklık göz için “bakılacak bir merkez” oluşturur, görsel olarak sahnenin odağını belirler. Kapalılıkta ise göz nereye odaklanacağını daha az belirgin bulur. Algılanan çekicilik = sinyal verme. Açıklık şunu yapar: “Bu bölge var” sinyalini verir ama abartmadan, kısa ve net. Kapalı olduğunda bu sinyal zayıflar. Beyin, belirsiz sinyallere göre net sinyalleri daha hızlı fark eder. Yani kapalılar sadece abazanlar için çekicidir. Kapalılığı saçma buluyorum ve fıtrata aykırı olduğu için hiçbir kadının isteyerek kapandığına inanmıyorum. Bir kadın ya Allah zorladı diye ya insan zorladı diye kapanır.
Kaç tane kapalı kızla tanıştıysam hep burunları havada. Ailem muhafazakar bu arada. Gelecekte kapalı bir kadınla hayat kurmak istemiyorum açıkçası.
Bir şey başarıp kendilerini ilah sanıyorlar.
Yanlis dusunuyorsun ben oyle degilim her kapaliyi ayni kefeye koymayin
Ben genel ortalamdan bahsediyorum. Seni tanımıyorum.

Büyük konuşmayayım ama bu tarz kapalılık dışında diğerleri hoşuma gitmiyor
Böyle çok seviyorum bende tesettürluyum zaten
sufle oluyor bu
@Rümeysanrr1tt bencede kapalı olacaksan en güzeli bu daha modern kapalılık gözüme hoş gelmiyor
Başörtülü ya da açık olman kalbini ve karakterini gölgede bırakmamalı 💛 Önemli olan saygı, sevgi, uyum ve değerlerinin birbirine yakın olması. Kapalı olup modern, özgüvenli ve ahlaklı bir kadınla elbette birlikte olunabilir 😌✨
Dış görünüşten çok düşünce yapısı ve sınırlarına saygı duymak esas 🧡
Cevap
41Cevap
Kapalı kızları çok seviyorum çok güzel cana yakın insanlar yani her konuda iyiler
Hayır erkekler genel olarak başı kapalı başka yeri açık manasında bakıyor. Din zaten kapali saymıyor onları. Dolayısıyla. Kendi caplarinda modernlik demişler takılıyorlar azabı düşünmek gerek.
normal düşünüyorum yani birlikte olurdum kapalı acıktan ziyade karakterr
Aile baskısıyla kapananları tenzih ederek iman asalaklığı ile kapananları tam bir cariye
Önemli olan güzel ahlak sahibi olması. Kıyafet konusu her türlü aşılır.
İmamın iki tane kızı vardı bizim mahallede. Tam olarak bu tanımdaydı. İkisiyle de ayrı ayrı yattım 😂
iyi halt ettin kanka gelmis marifetmis gibi anlatıyorsun bir de
Ben değil de onlar iyi halt etti bence 😄
Ahlaklı peçeli biriyle gözüm kapalı nikah basardım o dereceee
guzel kizlarda ama cok simariklar bence
neden oyle dusunuyorsun her kapalı aynı degil
Ya niye olmasın boş boş sorular sormain
Güzel ahlaklı, iyi biriyse neden olmasın.
hayır ahsbagshsh
Niye 😁
sen akımı yazmadın mı biri guzel ahlaklı iyi biriyse neden olmasın diyordu
Evet onu yazdım anladın mı harbiden
Hayır dedin sende sjskdjsjjd
Fosil video
anladım ki cevap verdim ahssshj
gahsbsghssbwsh ben de onu yazdıgını dusunup hayır dedim
Helal olsun sana
Ben anlamazki diye düşündüm
ekran surem 25 saat
Ama yanılttin beni
Tanıdik geldi
ney tanıdık geldi
Ekran sürenin 25 saat olması ve randomun
Gerçi random zaten aynıdır
ghaxbghash
Neyse benzerlik yüksek ihtimalle boş ver
ben seninle hic yazısmadım tanımıyorum
Öyle diyelim tamam
Zaten tanımıyorum seni boş ver
kapalılar ilgimi çekmiyor
tüh keske ilgini cekseydim
Kapalı anladık da modern ne oluyor ki
Cekiniyor insan kapalıdan
Herkesin inancına fikrine saygıyla bakmayı bilmek
İnsan insan olsun gerisi mühim değil
Son dediğin varsa olur
Olur neden olmasin zeki ve hoş ise
Yüzü ve fiziği iyiyse çok sexyler bence
her şey tamam da keşke ahlaklı olmasaydı
Neden olmasın
bazıları sevmiyor
Evet gayet hoş
Cezaevi😃
Kapalı kızlar çok yüksek oluyor severim
Modern kapalı mısın?
Kesinlikle
İsterdim tabi ki
Elbette
Seksiler
Ahlaklı olsun herseyden önce
Kapalı mısın
Neden olmasin
Olabilir
Huzur verir tek yol inanmak ve hijab hatta peçe
biriyle olmak derken?
yok istemem
Ahlaklı ise ok
Olumlu
ben isterdim
off isterim
Tabiki isterdim
Modern dedigin
tarikatcı olmayanlardan bahsediyorum mesela makyaj yapan cok cok bol seyler giymeyen şık giyinen. genelde geri kafalı kadınlar atatürkü sevmez ya bu modern dedigimiz kesim ataturku seviyor gibi gibi bir cok sey
Himm anladım söylediklerin hoş çok darda giyme ama
azgınlar
Evlen benimle
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?