Buradaki isimlerle insanları ucuz ya da kaliteli diye adlandırmaya çalışmak saçma bence kaldı ki bu bizim haddimize düşmez nikahımıza alacağız kimseyi...
2 ay
Kimin umurunda.
Sadece bir nickle çıkarımlarda bulunmak yüksek oranda cehalet ve iş bilmezlik barındırır.
İnsan dediğin canlıyı yıllar geçse bile tanıyamazken kesin hükümle fikir sahibi olmak büyük muamma.
''Ne kadar bilirsen bil, bilmediğin haddinse bence hiçsin.''
Hakikaten ayağa kalkın efendiniz geldi bu sensin harikasın ☕😌🙏
Şimdi bu platformda her türlü insan olabilir reel hayatta oluğu gibi burada belirli konular var örnek veriyorum aşk ilişkisi veya yemek etiketi her insan bşr konu hakkında bilgilidir.
Şimdi ben kalkıp aşk hakkında paylaşım yapan birine aşıksın mı dicem ya da yemek konusunda fenomen olana aşçı mı demem lazım çok saçma herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranır.
nikin güzel sarı dilber. profil resmin de. boş ver kafanı takma sen. ben yanındayım senin. israil - iran - abd gibi savaşmaya gerek yok. yurtta sulh cihanda sulh sitede sulh.
Teşekkürler yorum için öyle olsun bakalım 😇
rica ederim sarı dilber.
EİC için çok teşekkür ederim sarı dilber hanım 🌸
Rica ederim🙏 kardeşim
Böyle biri Başkalarına baktığı kadar kendisine baksayıdı... 0 yerine 1 ekler 10 numara insan olurdu...
Güzel sevindirtti yedi ceddini kaşıyasım vardı benimde iyi oldu
EİC için çok teşekkür ederim, KızlarSoruyor’un değerli ve saygıdeğer hanımefendisi.
Şayet olur da bir desteğe ihtiyaç duyarsanız, lütfen çekinmeden her zaman her daim bana ulaşabilirsiniz.
Kendini gizleyen kişiler yerine, Benim gibi ne olduğu belli ve kendine güvenen biri olarak beni tercih etmenizi rica ederim.
Hocam sizin yeriniz başka bende teşekkürler yinede çok sağolun efendim 🙏
Sırf nicke bakıp insan yargılamak gerçekten çok kırıcı olabiliyor 😔 “sarıdilber” eğlenceli ve sıcak bir kullanıcı adı taşıyor bence 💛 Ucuz ya da kaliteli algısı oluşturmaya çalışanlar kendi önyargılarıyla uğraşsın. Sen gönlün nasıl istiyorsa öyle takıl burada 😊 Kendini savunmak zorunda da değilsin 💫
Cevap
30Cevap
Bir Filin bir pireyi fark etmeyeceği gibi bende insanları fark etmeyip umursamıyorum. yani istediğini diyebilirler sonuçta bir söz vardır arkamdan konuşan başka bir şey yer diye.
Öyle bi'şey değil bu yavrum zina yasak değil mi diyor dilber diye adım kendi anasından bacısından biliyor heralde herkesi öyle sanıyor şerefsiz
Kendi anası bacısı öyleyse herkesi öyle sanıyordur ş*refsizler işte.
burada hiç yoksa en az 3 dilber var fit dilber sarısı karası hepsi ayrı niyeyse şeyi kalkan bende
Boş ver Abla cahile ne dersen de anlamaz
Haddini bilsin yeter benim için burası Mekke değil çapı belli bi site herkes önce kendine bakacak
Kim ahlak bekçiliği yapıyorsa en ahlaksız odur diye boşuna dememişler ablam. boş ver boş konuşur onlar işte
Canımsın 🥰😘
cansın ablam <3 😘
Bana hiç denk gelmedi ama insanlar istediği nicki kullanır, istediği görseli pp de kullanır. Kişileri buna göre yargılamak kimsenin haddi değil.
Namus bekçileri soruyor buranın adı
Nickine hardsexxxx ya da darbeli matkap yazan birini de yargılarsın bence 😂
Harikasın cuk oturttun lafı😅☕☕☕
Yani önyargı çokta kötü bir şey değil bence 😂
Açıp kendi kıçındaki pisliğide görürsen kötü bişey değil ön yargı birini kınarken önce kendini düşünücen ben neyim ne kadarım
Aynen
Çoğu nickimi okuyamıyor ki karar versin ajıajıajı
Nicke göre insan sevilip atılmaz zaten
HAuahua bu serzenişten nickinle alakalı saçma sapan konusanlar olduğunu anlıyorum :D
Zina yapmayı niye seviyosunuz diyor dilberim diye hergün birinin altından toplar gibi konuşuyor kendi anası bacısından biliyor çogu çünkü bizide öyle sanıyor
Tövbe tövbe ya :D Hayır dilberin anlamını bilmiyormu da kendince boyle bir kafaya girmiş. İnsanların osylediği şeyleri takmamak lazım :D
boş ver çok tatlı sizinkiler de gelsin dedim duramıyorum yemeden diye kimsenin demesiyle ben yollu da olmam namuslu da Rabbim biliyor kalbimi 😂😌🙏🤗
Tovbeli est :D
Çok tatlısın sinir falan kalmadı sayende 😂🤗☕
Hahahf teşekkür ederim efenim. Benden tatlı olmaz ama sen bilirsin :D Benim yahnim güzel olur :D
Rica ederim Yahni üstüne tatlı iyi gider severim dilberim zaten buldummu kaçırmam etinden sütünden faydalanırım yemeden yutup 🤭😂
Ahahah doğruuuu ben yemek sen dilber dudağı tatlısı olur olur :D
Olabilir bak bunu sevdim 😂😂
Komik geliyor nickim. Bende öyle buluyorum. O yüzden kimse ile uğraşmıyorum 🤣
Zina yapmak hoşuna mı gidiyor diyor bana şerefsiz yorumda adım dilber diye herkesin altında sanıyor nikahına alacak sanki bilmiyor ki bu tip insanların anası bacısı karısı aleni ve gizli dilber hayatı yaşıyor yaşatıyor içinde 😂
Çok tuhaf insanlar var cidden. Adı Yosma veya başka isimler olanlar var onlara ne der o zaman.
Herşeyden önce kime ne ki bundan hiç birimiz masum değiliz ama neyiz ne kadarız bilerek yorum yapıyoruz had aşmadan
Bazı erotik nickler var acayip iğrenç onlar cidden kötü görünüyor.
Onun dışında bütün nickler bence kendi içinde anlamı olan hikayeker barindiriyor.
Nicke göre değil de zamanında konuştuğum gerçek yüzünü bildiğim kişiler ağır takılıyor, çok ahlaklı görünüyor ona çok gülüyorum 🤣
Ucuz veya kaliteli diye değil ama 40 nerenin plakası diye soran çok oldu. İlla plakamı, yaşımız olamaz mı 40 deyip geçiştirdim :)
Siteye üye olurken tamamen salladığım bir nick soru sorup silecektim oysa ki
Öyle itham eden olmadı da, siyahi misin diye soran çok oldu.
Nickimize değilde tipimize bakıp piskopat diye yargılayan insanlar oldu maalesef
Evet yargılayan oluyor ama tanıyınca da seviyorlar 😅
Ne ucuz ne de kaliteliyim üşengeç bir pandayım sadece :D :D
🤣🤣 senin nikin kadar etkili değil ama çoookk ama kimin umrunda ki
Bana bile profile laf edenler var kendileri yapamıyor laf ediyorlar garip.
Yuz yuze gelsen karsinda dili tutulur konusamaz burada aga olmuss
Aynen öyle çok güzel dediniz ✨☕
Açıkçası, niknimiz olsun isimlerimiz olsun, insanları ilk gördüğümüzde yargılama düzeni yoksun veya çok ahırmış. Bence önemli gerçekten onun içinde bulunduğu kişilik ve davranışları bulmak.
İnsanların ne dediği umrumda olmaz ben mutluluğuma bakarım
öyle slaklara henüz denk gelmedim ama vardr
Özellikle öyle insanların evinde gizli ya da aleni bir sürü dilber var yetişip barınıyor ya da gizleniyor onu gören yok
nick ne alaka, oradan bir varsayıma varmak boş insanların işi bence
Olmadı genel olarak nickimi beğeniyorlar
Hayır olmadı kimsenin de haddi değil
Hayır, daha çok farklı buluyorlar.
Saçmalayan oldu engeli yedi
Umurunda değil kimse
Benimde değil de öyle bi laf ediyorlar can sıkıcı
Büzerim dilber diye kalkıp zina yapmayı niye seviyonuz derse şuursuzca büzerim öyle diyenlerin anası bacısı karısı gizli alenî daha dilber haberleri yok
burada dilberim ama gerçek hayat öyle değil bende
Öyle bişey yazdım tek kelime yetti Emin'im önündekini kesip atmıştır adamsa
Aylak bakkal temsili
Kalkıp git çalış desen bu kadar ugraşmaz
Fenayımdır ben ezdirmem kendimi
En sevdiğim
Teşekkürler sohbet adına hayırlı geceler 😊🙏
Abimi 😂🤭peki öyle olsun
Prenses diye okuyorlar beni Türkçe katilleri
:) değişikmiş olurr
içlerine ruhlarına girince ya da bi iki cümlesinde anlıyosun zaten ucuzmu kalitelimi olduğunu :)
Anlasa ne anlamasa neki nikahına aldığını bile bu kadar sorgulayamsdıgın bir zaman ki kendi anası bacısı karısı alenen ya da gizli dilberlik yapıyor içinde böylelerinin
:)
Saçma geldi biraz
Olmadı olanlar varsa söyleyen olmadı
Oldu umursamadım
olmadı hiç
Pek umurumda değil
Yoooo
Olmadı hiç
Ne münasepet
Olmadı.
evet olmuştu
İllaki olmiş