Bu nasıl bir sınavdır bilemedim bakıyorum bazılarının annesi de babası da yaşıyor bazı gençlerin sadece ya annesi ya da sadece babası vefat etmiş iki birden vefat edip bizim gibi yalnız kalan var mı?
3 ay
Bu nasıl bir sınavdır bilemedim bakıyorum bazılarının annesi de babası da yaşıyor bazı gençlerin sadece ya annesi ya da sadece babası vefat etmiş iki birden vefat edip bizim gibi yalnız kalan var mı?
Hem annem hem de babam yok her ikiside vefat etti
İki ebeveyni de kaybetmek insanın içini boşaltan çok ağır bir acı 💔 Yalnız hissetmen çok normal ama tamamen yapayalnız değilsin. Seninle aynı durumda olan çok kişi var ve birbirimizi anlayabilmek bile güç veriyor 🍀
Kendine küçük de olsa bir “seçilmiş aile” kurman önemli. Güvendiğin dostlar, belki terapi, belki bir hobi grubu… Yavaş yavaş yanında duracak insanlar birikir 🌼✨
Cevap
7Cevap
Annem vefat etti. Ama babamida onunla birlikte gömdüm. Çevremde çok insan var, annesiz babasız kalan. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Hastaydı.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Sizler kaç yaşındasınız?
Anladım, gayet tabii olarak anne babaların gözünde biz nasıl ki yaşımız kaç olursa olsun çocuksak, onlarda bizim için değişmez kavram anne baba , üzüntünüzü yalnızlığınızı anlıyorum ve paylaşabilmeyide gönülden isterdim. İyi yanı yetişkin bireylersiniz bu durum içinizi acıtırken üzüntünüzü daima kalbinizde hissettirirken diğer yandan içinde bulunduğunuz durumu anlayabilecek durumdasınız. İkiniz evli misiniz?
Anladım , bilemeyiz belki bundan sonra kısmet olur. Bende gece konduda oturdum , kentsel dönüşüm zaruriyeti olmasaydı gecekonduda oturmaya devam etmeyi hep çok istedim. Umarım gönlünüzce bir ev alabilirsiniz. Anneniz için çok üzüldüm. Ne kadar oldu?
Olmazmı 😭Bayramların özel günlerin artık benim için hiç bir önemi yok. Annem ve babam meğer herşeymiş kaybedince daha çok anladım😟
Annem 4 yıl babam 1 yıl oldu
Hastalık
E kötü bir durum tabiki ama sen şu ana ve sağlığına odaklan derim :)
Elbette bir çok kişi var belki çevrende yok
Var Tabiki ben ve eşim.
Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah
mutlak vardir hayatlarında başarılar
Zor bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar